![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 29.8.2007.
Zahvalnice: 983
Zahvaljeno 371 puta na 280 poruka
|
![]()
Ne znam da objasnim konkretno sta mi bas treba ali mislim da cete ukapirati kad vidite slike dole. Obradjujem slike skinute sa CG Texture stranice, pa mi treba savet kako da zamaskiram/izvadim detalje kao sa ovog primera recimo:
original: ![]() rezlutat, ovo su drugi ljudi radili, pozadina(belo) je transparentna: ![]() kako da ovo izvedem? Probao sam "Blending options: default" i igrao se sa "slajderima" ali uvek nekako ili odstrani previse ili mi ostane u pozadini zelenilo. Koje tehnike (bi) vi koristite? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Potreban savet za povezivanje treceg kompa na ADSL modem | VedRun | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 27.8.2009 12:31 |
treba mi savet za nov racunar | milan-kv | Šta da kupim? | 2 | 30.11.2007 13:50 |
Ljudi savet mi treba oko kupovine 5.1 Systema | wackledude | ŠDK - Zvuk na računaru | 1 | 29.8.2007 14:36 |
Treba da kupim mikrofon... | jovbranko | ŠDK - Zvuk na računaru | 8 | 2.6.2006 14:29 |