![]() |
![]() |
|
otpaTci Ovde se s vremena na vreme sklanjaju teme koje su zaključane/sklonjene/zastarele itd. Moguće je čitanje, ali ne i slanje komentara i odgovora. Važi za ceo forum. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.11.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dobar dan, posto je ovo moj prvi post na forumu, prvo bih se predstavio-Dusan Madzarevic iz Kraljeva.
E sad, kad sto ste mogli procitati iz naslova, u mom post-u se radi o relativno novoj igrici in google-ovog ogranka Niantic-ingress. Pretpostavljam da vas ima koji su culi o njoj, a za one koji nisu, to je AR (Augmented Reality) igra koja u sustini predstavlja borbu dve suprotstavljene grupe, resistance i enlightened, u kontroli nad svetom (mada je prica iza igre mnogo razvijenija od toga). Svrha ovog posta, koju verovatno pokusavate da uocite, je ova: 1. Da upoznam ljude koji, kao i ja, igraju ovu igru I 2. Da pokusam da "upecam" nekog Kraljevcanina da igra ovo sa mnom, jer sam za sad ja jedini ![]() Nick mi je DireRaven, i resistance sam, ali ne forsiram Kraljevcane, koji podstaknuti ovim postom skinu igru, da se prikljuce toj grupi, jer je dobar protivnik bas ono sto mi trenutno treba ![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, augmented, ingress, multiplayer, reality |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
World of Tanks | BigBadVuk | Mrežne igre | 32068 | 18.1.2025 16:52 |
Dell ultrasharp U2410 i Response Time Compensation | IGRACH | Grafika | 9 | 2.1.2011 1:20 |
Problem sa podizanjem sistema | petarrsfc | Kvarovi | 11 | 18.10.2010 15:16 |
Sprajtovi iz 3ds MAX-a | Goran Raseta | Pravljenje igara | 2 | 25.9.2009 19:33 |
Achron prva Meta-time strateska igra | rogehpelb | Strateške igre | 8 | 19.4.2009 4:04 |