![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Problem nastao nakon spajanja telefona putem usb-a sa kompjuterom, prebacivao sam neke aplikacije na memorijsku (.apk fajlove) i kad se zavrsilo stisnuo sam EJECT USB STORAGE i iskopcao telefon, gore mi se normalno pojavilo Preparing USB storage i nakon toga nisam imao nijednu aplikaciju koja je instalirana na memorijskoj. Dakle, kad udjem u npr root browser mogu da vidim memorijsku i sve fajlove, takodje u galeriji vidim sve slike i klipove sa memorijske ali nema aplikacija koje su bile instalirane, kao da su nestale. Probao sam i da izvadim pa vratim memorijsku, ali bezuspesno.
Da li je ovo moguce resiti? Edit: probao sam i da promenim launcher, ne pomaze.. Takodje pogledao u listi aplikacija, nema nijedne aplikacije, sve obrisano Poslednja ispravka: markos807 (16.4.2014 u 10:33) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, apk, memorijska, storage, usb |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Samsung S 5220 Star 3 - Koje su aplikacije dostupne? | data79 | Programi za mobilne telefone | 1 | 1.8.2013 16:23 |
[Android] Kako da Opera Mini NE nudi aplikacije? | ZoNi | Programi za mobilne telefone | 4 | 15.12.2012 4:01 |
Samsung gt-S5230 Aplikacije??? Pomoc | Kobilic | Aparati i oprema | 26 | 17.9.2012 18:38 |
potrebne android aplikacije | Vladimiros | Programi za mobilne telefone | 3 | 31.7.2012 21:45 |
Kreiranje remote control aplikacije | doctor | Programiranje | 38 | 3.2.2011 22:18 |