![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dvoumim se sta da uzmem... Znam da tesko sada mogu naci SB Live 5.1 Dolby ali isplati li se uzeti noviju varijantu sa 24 bita???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
SB Live 24-bit je naslednik Live-a 5.1.. Ako nadjesh pravi 5.1, uzmi ga slobodno, jer se polovan nadje i za 10-tak eura, a radi svoj posao bash kako treba.. Vidjao sam i SB 5.1 Live nekih no name proizvodjacha gde ne radi surround, te se pazi plagijata.. Mislim da ne mozhesh da pogreshish shta god da uzmesh, samo da je CREATIVE sa pedigreom.. 24-bit je EXTRA ako imash koristi od 24-bita, odnosno ako se bavish audio tehnikom, tj, ako imash svu pratecu opremu, jer je zaista bolji zvuk.. a ako nemash.. opet.. izbor je do tebe.. svakako ti preporuchujem obe, jer su bolje od integrisanih varijanti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Kupi noviji model dakle SB Live! 7.1 24-bit.
Polovne bolje nemoj,imao sam nekada SB Live! 5.1 koju sam koristio neka bude 3 godine,kontakti su propali. Neces mnogo ustedeti polovnom,da te neubedjujem vise,pored eliminisanja rizika novom karticom ces dobiti nove pratece programe.Lepo izgledaju i rade,primetio bih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Creative SoundBlaster Live 7.1? | Sasa011 | Zvuk na računaru | 19 | 2.2.2007 14:05 |
Alternativni driveri za SB live! | Borowatz | Zvuk na računaru | 6 | 1.8.2006 16:26 |
SB Live! drivers | rubiroza | Zvuk na računaru | 12 | 2.6.2006 14:29 |
NBA live 2006 | bejo | Tekstovi u SK | 23 | 9.5.2006 9:15 |
Live Linux | Zoran_KS | Slobodni softver | 4 | 8.1.2006 17:19 |