![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#421 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 566 puta na 343 poruka
|
![]()
Zanimljivo, dosad me FiiO K5 Pro odlično služi kao DAC/amp combo.
Pored toga, kao što sam gore pominjao, interesovao me je iBasso DC03 i isprobao sam ga u radnji ali je baš čudno funkcionisao (ili u većini slučajeva nije normalno radio) sa Tidal app-om na fonu, i sa samim androidom (testirao pored toga i u Black Player EX). Tako da sam uzeo Questyle M12 koji je jedini od ponuđenih pristojno funkcionisao, iako na njemu moje iBasso SR2 imaju neko užasno pucketanje, ali njih svakako ne bih ni nosio van kuće pa je manje bitno. Naravoučenije: ako vam je cilj da imate portabilni DAC najpre proverite dal odgovara na vašem uređaju. Android telefoni pogotovo znaju da imaju te probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
Da li ima resenja za dva problema sa FX-Audio X6 MK2:
- prvo sto ne pamti volume i source, sto ne smara toliko - drugi, mnogo veci, cim recimo radim seek na filmovima ili muzici desava se kratka pauza od 2-3s kada zvuka jednostavno nema. Ako recimo radim seek sa nekog dela gde je muzika glasna na neki gde je vrlo tiha onda zvuka nema cak i duze, sto itekako iritira. Mozda neki FW update, ali ne nalazim nista ne netu povodom ovoga, samo da se neki ljudi zale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.763
Zahvaljeno 926 puta na 560 poruka
|
![]()
ne znam sta mu je. ja imam x-6 (bez mk2) vec 4-5 godina ali nikad nisam imao slicnih problema. ne znam sta su menjali za taj model, ali sumnjam da ima ikakav firmware update i slicno... jesi siguran da nije do win-a nekako? ako nadjes nesto, javi sta je bilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]() Citat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=2Su40qmDNro Za to sto ne pamti volume i input je odavno poznato, ali retki navedu i ovaj drugi problem. Neki ljudi su ga tek primetili kada su videli ovaj video isl. Definitivno nije do windowsa, probano pod win 10 i win 11 na dve razlicite masine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.763
Zahvaljeno 926 puta na 560 poruka
|
![]()
taj fade in imam i ja kada se zvuk prvi put ukljuci posle vise sati. verovatno je taj dac podesen da udje u sleep mode gotovo instantno.
ako ne pravi probleme tipa da udje u sleep svaki put kada je tisina u filmu ili igri, onda po meni nije neki razlog za cimanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|