![]() |
![]() |
|
Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 | |
Član
Član od: 24.9.2012.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 271 puta na 151 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku igor7 na korisnoj poruci: | ||
todos (21.2.2021) |
![]() |
#42 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svako gleda iz svog ugla, ja iz tog što su nestali stručni foto časopisi i što je bila prilika da se nešto uradi po tom pitanju. Jedino se koliko toliko pratile teme za uređivanje i obradu fotografije. Nego nije to problem već ako se pojavi neka nova verzija svima poznat program, on dobije jednu jednu ipo stranu, umesto da se iskoristi prilika kad se već pojavio da bude razložen. Da učestvuju u tome više članova redakcije. To važi i za hardver. Na primer kod hardvera da insistiraju kod uvoznika d dobiju višemesečno testiranje. Da ga rasklope, upozore na nedostatke. Da ne nabrajam šta sve može da se radi. Da se brend SK podigne na viši nivo gde bi preko sajta mogla da se kupi majica, šolja, kačket, privezak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 765
Zahvaljeno 1.024 puta na 568 poruka
|
![]()
E moj Todose, ko će da ti dozvoli da nešto rasklopiš, i posle da mu vratiš. A da ne pričamo o tome što mnogi uređaji imaju nalepnice koje moraš ošteiti prilikom rasklapanja. Ko bi posle takav uređaj kupio? Ti? Ja sigurno ne bih.
A za reklamni materijal, to je odlična ideja. Svojevremeno je i Igrorama (Bulj, Ketchua...) delila kačkete sa logoom. Imam jedan još uvek. Mada mislim da od toga nema ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovde jednako nema ništa. A hardver koji bi koristio uvoznik u svojoj firmi. Ili se nekome pokloni ili proda uz uslov. Uvek ima rešenja. Pusti to šta bi ti uradio, za sve situacije postoje rešenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.455 puta na 3.981 poruka
|
![]()
Mnogi veci outleti poput LTT dosta pita vracaju optimu koju dobiju za recenziju. Fotografska oprema u vecini slucajeva se vraca. LTT je poznat po tome da raskupusa dosta opreme ali nikada nisu foto opremu dirali. Tako da ocekivati to od SK-a je smjesno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ko pominje da se kupusa foto oprema? Malo detaljnije čitanje mojih postova nikom ne škodi. Oni što treba da rasklope jeste hladnjak na grafičkoj kartici ili plastiku sa nekog autonomnog usisivača. Ma svestan sam da to ne prolazi. SK ima izuzetnu tradiciju i do sada bi trebalo da ima više ovlašćenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 296 puta na 148 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 11/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 58 | 9.11.2012 18:35 |
Svet kompjutera 10/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 86 | 20.10.2012 0:01 |
Svet kompjutera 4/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 223 | 20.5.2012 16:12 |
Svet kompjutera 1/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 102 | 27.1.2012 22:09 |
Svet Kompjutera je dobio upozorenje od BulmaSofta | Branislav Gavric | Forum o forumu | 267 | 25.6.2009 21:44 |