![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
Ok, evo malo patetike...radjeno za jednu drugaricu...Nacrtano na A4 papiru, grafitnom olovcicom, pa skenirano, i onda photoshop....Ipak, grafitna olovcica B4, nezamenjliv alat...Eto, ovo sam nacrtao za jedno vece...Sto se photoshopa tice, preko crteza je nanesena boja, ali sa mutiply-em, da bi se videle linije...posle je malo menjan kontrast, i to je to
![]() ![]() evo crteza bez boje, i sa bojom, ali u punoj velicini http://i15.photobucket.com/albums/a3.../Za-zmajce.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a3...zmajceboja.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Jao sto je slatkoooooo! (eto kad ti zensko odgovara na sliku sa kucama i zecevima... :P) Sigurna sam da ce joj se svideti ^_^
Skeniranje i bojenje u Photoshopu jes' zeznuto ponekad, zbog kontrasta i jacine olovke. Ali B4 (i B olovke uopste) su ZAKON ![]() Evo nesto sto sam radila tek tako za characterDesigns.com, ne verujem da cu ISTA osvojiti, ali je u svakom slucaju bilo zabavnoooooo ![]() ![]() i malo blize... ![]() Jeeeej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
paparazzo
|
![]()
omg....nemam reci...svaka cast. Aj samo reci kako si radila, ilustrator i photoshop, jel? Inace, i ja sam poceo jedan rad, crtam devojku, ali mi je malo nezgodno bez modela, a necu po fotografiji da radim..(moram da navatam drugaricu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.887
Zahvaljeno 3.718 puta na 1.133 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Veteran
|
![]()
Hvala, hvala...
![]() Citat:
Hej, nije tako strasno raditi po fotki - ne mozes ODJEDNOM da nacrtas woooow pozu bez neke reference (kako se to kaze na nasem? Ajj, popio mi Internet mozak T_T) - ok, mozda i mozes, ali to sada nije bitno ![]() Mada da, najbolje je raditi sa, khm, zivim modelom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
@Nillaith : EXXTREME!!!
--------------------------------------------------------------------------- Evo , uzeh grafičku tablu ( kako se zvanično zovu ). I ovo je rezultat početnog igranja u Corel Painter-u. Plizzzz, nemojte da se smejete , ovo mi je ipak samo hobi ( koji prilično retko upražnjavam ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
Nillaith... svaka cast...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
paparazzo
|
![]()
Ja sam lik koji crta wwII naoruzanje, tenkove, i sl...e da, i ovakva cuda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Novi član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vidim bas sam zalutao medju prave majstore. Pa vi momci "razbijate" sto je bas izraz primjeren vama. No ipak po meni, najbolji je Mrmotov rad na 4. strani
Sto se tehnickog dijela crtanja tice svi ste manje vise majstori, ali ne zaboravljajte i "umjetnicki dojam" |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Imam naviku gde god da odem (a obicno ordiniram na relaciji Vranje-Nis-Beograd) da si kupim blok, B1, B4 i B8 ![]() BTW mnogo ti je ultrafensi ona slika ![]() ...sad te mrzim bolje crtas od mene ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Novi član
Član od: 6.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
|
![]()
A koji programi su najbolji za to crtanje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Veteran
|
![]()
PhotoShop
![]() Evo jos malo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Dopada mi se covica, podseca me na nekog ^_^ Svidza mi se tekstura i to letece pored njega ![]() @VladarTame - Adobe Photoshop (ja koristim CS2, mada mi je 7-ica bila mnogo stabilnija... ali CS2 ima vise efekata (koje ne koristim) (ali i dalje ima vise efekata)) - Corel Painter (svi se slazu da je verzija 6 najbolja, mada meni ni 8.1 nije losa) Ni pod kojim slucajem ne uzimaj Corel Painter Classic, taj je katastrofa. - openCanvas (verzija 1 i 2 su besplatna, samo ih moras iskopati na netu. Verzija 3.03E Plus nije besplatna, ali recimo da se i to moze naci...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Veteran
|
![]()
dobro gdjo, kako vam drago
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
C64 Legend
|
![]()
Uh bre... nisam ni zapazio ovu temu.. a i ja sam kao neki crtac.. ima ovde stvarno razlicitih i zanimljivih radova.. neke od njih sam vec video (cao nillaith!)..mada dok sve pregledam na dial-up-u tesko.. Ipak
![]() ![]() ![]() edit: cestitke za bobija i kintec-a za poslednji broj SK-a! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ajde, okaci svoje radove, da ljudi vide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
paparazzo
|
![]()
@mrmot
Svaka cast, video sam ti radove na sajtu...zaista impresivno ![]() eo i par mojih slika, sve je tempera, tj, to su moje posledje slike radjene u toj tehnici, od sada radim ulje na platnu ![]() ![]() ![]() ![]() mislio sam ove slike da stavim na moj sajt, ali ipak, moracu malo da sacekam sa tim, jer moram da reinstaliram win, a i sajt mi jos nije gotov...i jos sam naisao na neke probleme oko kompatibilnosti net pretrazivaca...bla bla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
|
![]()
Cccc, tema je opet uginula. Ajde, ljudi, postujte nesto! :P
kinteC, dopadaju mi se tvoji radovi! Pre bih rekla da je ulje nego tempera... ako imas nesto novo, okaci ![]() Evo mog najnovijeg rada, nesto vecu verziju mozete videti ovde ^_^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 836 puta na 310 poruka
|
![]()
tema je malčice zadremala, ali zahvaljujući tebi budi se i proteže u ovo toplo letnje popodne...
nešto mi se baš ne uklapa reč uginula u rečenicu koju je napisala jedna mlada somborska gospodjica... ivo andrić je delio reči na lepe kao i na manje lepe i prihvatljive... tvoja ptičica je tako topla, dobra, nežna... deluje bezazleno i pitomo... možeš li da je nacrtaš mrgodnu i ljutitu, opasnu i strašnu... ima li ona neka druga raspoloženja osim ovog bezazlenog i pomalo dečjeg... bilo bi zanimljivo, zar ne videti je drugačiju... a evo i male podrške temi, pečurke, radjeno uglavnom uljnim pastelom i olovkama u boji na kartonu... rad je skeniran i malčice je pojačan kontrast u photoshopu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
crtanje, slikanje |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|