![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
C64 Legend
|
![]()
Posto sam skoro uzeo da se bakcem sa CS3-ojkom vec me nerviraju neke stvari ali pretpostavljam da je to stvar navike. Konkretno mislim na ove prozorcice sa alatima, historijem itd. koji se onako lepe za krajeve ekrana i formiraju nekakav panel. U svakom slucaju moje pitanje se odnosi na lejere tj. da li postoji mogucnost da se kao ranije (koristio sam Photoshop 8 do sada), lejeri spajaju samo putem misa, tj. da se stikliraju oni checkboxovi pored lejera, pa da se na merge linked oni spoje u jedan. Sada, koliko vidim, moraju da se sa ctrl + klik oznace lejeri koji ce biti spojeni (umesto stikliranja tih boxova)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.887
Zahvaljeno 3.710 puta na 1.132 poruka
|
![]()
Od prosle verzije je promenjena ta opcija, naviknuces ne brini i meni je smetalo u pocetku...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku oluja na korisnoj poruci: | ||
Oggy (9.5.2007) |
![]() |
#3 |
C64 Legend
|
![]()
ah, nadam se :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
information junkie
|
![]()
Je l' probao neko tu 3D komponentu? Na šta to liči?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
Jos nisam presao na cs3, ali koliko znam, i cs2 isto tako radi sa layerima, i to je nesto bez cega sad ne mogu. Dovoljno je drzati ctrl i kliknuti na neku povrsinu u dokumentu, layer ce se automatski selektovati. Ili kombinacija ctrl+shift, kako bi se vise layera selektovalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
multiple selekcija lejera je nesto bez cega ni ja vise ne mogu... to je jedna od najvecih novosti u fotosopu u poslednje vreme i prilicno je korisna
![]() inace, ctrl+e mergeuje selektovane lejere, tako je najbrze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Imam CS3 Extended, juhuuu
![]() Meni su prozorcic sa alatima isprva zasmetali, pogotovo Brush paleta zato sto sam navikla da mi je skroz gore, a ne sa strane ili vec gde je sad. No, navikla sam se nekako. I mnogo im hvala aa alatke u jednoj liniji, sada je citava stvar mnogo preglednija :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@off topic : Koliko je bolji CS3 od CS2 i nabrojte mi neke "features" po kojima je bolji (efekti,izgled,sha ja znam...) Cisto da vidim da li se isplati nabaviti ga...
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Photoshop radovi | PeTkO | 2D radovi | 1054 | 22.10.2021 18:58 |
Adobe Premiere Pro, Photoshop | zombi | Grafički softver i radovi | 8 | 23.1.2008 0:37 |
Tutorijali | bobi | 3D radovi | 8 | 27.10.2007 22:52 |
Besplatni Photoshop filteri (freeware) | oluja | Grafički softver i radovi | 3 | 9.2.2007 15:16 |
Adobe Photoshop CS bounty hunter :) | nightshift | Grafički softver i radovi | 10 | 30.12.2005 0:21 |