![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
I tako su mene smorili moji Altec Lansing FX5051 zvucnici... Dacu im jos jednu sansu posle povezivanja na X-Fi, ali sumnjam da cu dobiti eureku.
Anyway, ovo me je nateralo da trazim naslednika. U jednom reviewu FX5051 rekose da je zvuk dobar, ali ne kao i Klipsch zvucnici. Gledao sam neke modele, ali ne mogu da stvorim predstavu o njima. Ima li gde kod nas da se kupe? Imao neko iskustava? Znam da oni vecinom prodaju floorstanding zvucnike, ali i Altec je ozvucio operu. ![]() Aj pa tako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Sta bi sa onom euforijom ushicenja i neverovane srece nakon sto si puko 230 evrica za 5051?
![]() Sta te tacno smorilo kod tog alteka? Jel nedostatak snage ili nesto trece? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Sta znam, izgleda da sam se razmazio.
![]() Ili ogluveo... Ili postajem zabagreli audiofil. Ipak, bas nije dovoljno jak za satelite. Nema sta, brunda on lepo i "toplo", i kvalitet je izuzetan, ali nema taj punch. Ali, da "lete kristali" po sobi, to svakako. ![]() Napisacu review ovde na forumu, pa ce ti sve biti jasno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Itekako u tom slucaju bi osetio razliku da uparis te zvucnike sa nekim modelom soundblastera. ![]() Sto se Kilipscha tice oni su sve samo ne jeftini. Izuzetni zvucnici a i cena im je verovatno takva. Pogledaj na google. Nisi prijatelju ni gluv ni razmazen, vec oboljevas od bolesti koja se zove audiofilizam. ![]() ![]() I taman pomislis to je taj zvuk koji sam trazio a onda otkrijes novu dimenziju i tako u krug. Sto budes dalje ulazio u audiofile vode to ces za obican svet izgledati cudnije. Jedino pravi audiofil moze razumeti onog drugog audiofila. Mozes to uporediti sa recimo filatelijom ( oni koji skupljaju postanske marke ). Dakle ljubitelj zvuka nije opsesija kako se u narodu misli, vec specifican i skup hobi. Neki pak smatraju da je to cist egzibicionizam. Mislim da nisi pogresio sto si uzeo FX5051 jel se od necega mora poceti i uporedjivati. Dokle ce te to dovesti niko ne zna. Najvaznije kao i u svim oblastima zivota, da posedujes ogranicenje, odnosno da umes da se zaustavis shodno finansijskim mogucnostima. Dobro dosao u svet audiofila. ![]() Evo jednog Klipscha - kucni bioskop kako se na srpskom kaze. Model RVX-54. Ovo je nesto u srednjem segmentu ovog proizvodjaca kada su u pitanju aktivni home teatar zvucnici. Poz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
E ovo nemora ni da svira koliko dobro izgleda.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
5.1 zvučnici | Totti | ŠDK - Zvuk na računaru | 55 | 27.5.2008 23:02 |
Zvucnici za Sve | DrZoid | ŠDK - Zvuk na računaru | 0 | 25.4.2007 18:26 |
Zvucnici pored monitora - Y or N?! | polarnimeda | Grafika | 23 | 4.1.2007 0:36 |
Zvucnici pored kucista i monitora | ghostface | Zvuk na računaru | 4 | 20.12.2006 1:04 |
Klipsch ProMedia Ultra 2.0 zvucnici - gde kupiti? | clansman | ŠDK - Zvuk na računaru | 0 | 14.12.2006 19:38 |