![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.11.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E, imam dva pitanja.
Prvo, planiram da kupim neke fine zvucnike za laptop. E, pricao sa nekim drugovima i oni su naveli da je problem kod laptopa da imas jace zvucnike(tj da ih pojacavas na jace), zato sto se povesuju na izlaz za slusalice, a taj izlaz vec ima svoje pojacalo, pa bi moglo da nesto pregori... Pa me zanima da li ima problema pri povezivanju nekih zvucnika na izlaz za slusalice na laptopu. Drugo pitanje: Navedite mi neke eksterne zvucne za laptop, sa prihvatljivim kvalitetom i cenom. I naravno, da li se isplati kupovina zvucne, posto je laptop u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zavisi od laptopa i integrisane zvucne karte koje imas u njemu. Ja sam na moj laptop nakacio 2.1 sistem stim sto sam one male zvucnike zamenio sa 2 podosta velika (gruvaju k'o ludi). I tako radi oko 2 meseca, sto bi reklo da nije bilo problema.
PS: Pojacavao sam i na max i da vidis kako tek onda gruva ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (19.11.2008 u 13:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Imas i posebne zvucnike koji se napajaju preko USB porta, tako da ih mozes nositi sa laptopom. Nisi velikih dimenzija, nisu ni jaki al su zato lako prenosivi.
Ako neces tu varijantu onda pazaris bilo koje zvucnike koje bi koristio i za desktop PC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]()
nešto je definitivno pregorelo u glavi tvojih drugova/savetnika.
sa laptopom na koji su prikačeni eksterni zvučnici se ništa ne bi desilo 101%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
povezao sam zvucnike 2.1 na lap top ali mi se kada pustim muziku ne cuje bas, zato sto na lt nema bas nego samo dva zvucnika...jel moze ovo nekako da se podesi (a siguran sam da moze) i kako?? LT je dell studio ako to nesto znaci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imas 2.1 sto znaci da imas woofer, jel tako?
Pogledaj da ti na zadnjoj strani woofer-a nije bass potenciometar/dugme smanjen/o na minimum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
ma nije (nisam debil)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Laptop gubi konekciju s Wireless mrezom | Anebolos | Kvarovi | 0 | 27.9.2008 10:53 |
Laptop do 1000e? | Wubi | ŠDK - Prenosni računari | 20 | 28.8.2008 2:38 |
Grafička kartica za laptop | Guardian | Prenosni računari | 7 | 5.4.2008 20:37 |
"Hitno" Predložite mi laptop | YuMen | ŠDK - Prenosni računari | 16 | 28.3.2008 22:59 |
WinXP drajveri za HP laptop | M1los | Prenosni računari | 2 | 15.2.2008 19:13 |