![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Starosedelac
|
![]()
STO????
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]() Citat:
![]() Inače što se Photoshop zezancija tiče, nabavio sam grafičku tablu pa sam rešio da je malo probam i posle oko xxx sati rada ispade ovo čudo. ![]() ![]() Slika još nije gotova 100%. Poslednja ispravka: lijenština (27.9.2006 u 10:15) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Starosedelac
|
![]()
Oho, ho bas je lepo.Samo pokusaj da onaj zrak koji izlazi iz cela bude centriran krug a ne neka elipsa.I nemoj da se zraci rasipaju na celu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala na sugestiji.
![]() He,he kad se setim da sam predhodni rad radio mišem.... Bilo je to oko 100000 klikova. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Starosedelac
|
![]()
Opet me nisi poslusao.Nisi pomerio onaj mlaz svetlosti koji izlazi iz cela na sredini cela!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Starosedelac
|
![]()
Gde da ga pomerim?
![]() To je head lamp u Stalker-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Starosedelac
|
![]()
Pomeri ga na sredini cela.Ovako izgleda kao da taj mlaz svetlosti izlazi iznad levog oka.Postavi ga znaci na sredini, izmedju dva oka, iznad nosa....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Starosedelac
|
![]()
Evo jedan primer sta moze da se napravi od prazne bele pozadine.Nacrtao sam par linija u raznim pravcima pomocu Art History Brush i posle eksperimentisao sa Adjustmensima i raznim filterima.Sta mislite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
jao, vise mi je zao da kritikujem...ali sta cu. Samo da citiram mog profesora sa faxa: "Slucajno da niste seli pred racunar, ako nemate skicu" Ili ono drugo njegovo: "Racunar je usisivac za mozak". Ok, mozda je malo preterano, ali je covek u pravu, jer nista se ne moze dobiti od igranja efektima u photoshopu, ako se nema jasna zelja i cilj sta treba da se uradi. Tvoj rad, koloristicka kompozicija, ili kako bih ga vec nazvao, nema veze sa umetnoscu...Prosto, nema kolorita, kompozicija....hm, koja crna kompozicija. U svakom slucaju, likovne vrednosti rada su 0. Ali, da ne bude sve tako crno, kroz ovaj rad si verovatno naucio kako funkcionisu, tj koji se rezultati dobijaju preko filtera. Jedan od nacina za sticanje iskustva je i taj....Preporucio bih ti da uzmes neke fotografije, i da probas fotomanipulaciju (fotomontaza), da napravis neko svoje delo od fotografije. Ako ti treba neka pomoc oko photoshopa, reci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
paparazzo
|
![]()
ok ok...eo ti jedan zadatak...da se malo igras: Kreiraj jednu sliku 15x15pixela, sa 72 pixela po inchu. U sredini nacrtaj jednu crnu tacku ( uzmes pencil tool ) Idi na filters-stylise- find edges. Zatim, ponavljaj pritiskanje ctrl+F tastera (ta kombinacija ponavlja poslednji korisceni filter) Pa javi sta si dobio
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Starosedelac
|
![]()
Evo ovo sam se ja zezao sa tvojim trikom u vecim dimenzijama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
paparazzo
|
![]()
wow, to ni ja nisam dobio cak...Inace, to sam pokupio na nekom forumu...ni ne secam se vec gde. (eto zasto je dobro kopati po tutorijalima i po forumima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
information junkie
|
![]()
Evo vam nešto za pljuvanje...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]()
cooolDD...
Odmah čujem glas onog lika blood elves-a iz warcrafta : "the magic is in the air"...kao i ostale rečenice kojih se tačno ne sjećam ![]() A šta znači ona plava mrlja lijevo od njenog nosa(iz njene perspektive)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
information junkie
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Iz leve nosne duplje dolazi ubitacni zrak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
information junkie
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Starosedelac
|
![]()
Ali ni ja ne vidim tu plavu mrlju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
photoshop |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3D galerija (finalni radovi, komentari) | 3dM@niak | 3D radovi | 1523 | 24.7.2020 22:29 |
Adobe Premiere Pro, Photoshop | zombi | Grafički softver i radovi | 8 | 23.1.2008 0:37 |
Photoshop CS3 lejeri | Oggy | Grafički softver i radovi | 8 | 2.6.2007 23:40 |
Besplatni Photoshop filteri (freeware) | oluja | Grafički softver i radovi | 3 | 9.2.2007 15:16 |