![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja ne mislim tako.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Jel uvažen ovaj predlog? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
|
![]()
Mora da bude uvazen, a ima jos dosta mesta za korekcije u pravilniku. Izgleda mi kao da je osmisljen za 5 minuta.
To ko je najbrzi prvo da se ispravi. Drugo se tice ocenjivanja slika. Ne bi bilo lose da se odredi nekoliko iskusnijih clanova da budu "ziri" i samo oni mogu da daju ocenu. Ja recimo kao laik, ne mogu da dam realnu ocenu tj. ja ne mogu/umem da primetim sve mane/prednosti nekog rada, a drugi bi to uocili posle jednog pogleda. I recimo trece, da bi neko postavio nov zadatak, mora da dobije najmanje peticu. Pa vi razmislite. ![]() @Dylan ocena 5.3/10 @dzoni ocena 8.4/10 Dakle, dzoni postavi nov zadatak ![]() P.S. I komentar za moj pokusaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobar ti je pokušaj, bolji od mog.
![]() Pitanje: Ovako, cilj je napraviti što bolji/lepši i ne baš pretrpan wallpaper pomoću ove slike. Na tom wallpaper-u mora biti napisano ''Svet Kompjutera - Forum'' ili ''FSK Forum Sveta Kompjutera'' (varijacije ovih reči su dozvoljene, tipa ''FSK'' ili ''Forum SK''). Mislim da kontate šta 'oću da kažem. Boja ove dostavljene pozadine se može menjati u sve boje osim u one drečave, kao što je roze i boje slične njoj (ipak će neko od nas to da koristi za wallpaper ![]() ![]() Eto, to je to. Nije teško i može se odraditi (vrlo lepo) za neko kraće vreme a sigurno će naći upotrebu kod nekog korisnika, sadašnjeg ili budućeg. I da dodam, rezolucija finalnog rada ne sme biti manja od 1680x1050 pixela. Vreme za završetak rada: večeras do 21:00. Nije komplikovan rad pa više vremena ni ne treba. Što se tiče pravila, kako se ona budu menjala i ako bude potrebe... menjaću i ja ovaj post. Srećan rad! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 4.3.2009.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 193 puta na 127 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Još nešto manje od 2h. Je l' neko još radi nešto/neki rad?
![]() Moj rad se naravno ne računa ali eto, malo sam se zezao... ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (30.3.2010 u 19:21) Razlog: 2x ''malo'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() To si trebao ovako da uradis @Dzonihsv Ocena: (1/10) 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa dobro, može npr. dvojicu/dvoje oceniti ali onaj sa većom ocenom postavlja pitanje. E sad, takmičenje ima ''rupa'' koje se moraju popuniti. Prva je bodovanje, da li je sadašnji sistem uopšte dobar? Ti posle par dana nećeš moći da prepravljaš svoj post sa bodovima.
Nekako je najbolje da postavljač pitanja oceni sve radove koji stignu i onaj sa najvećom ocenom postavlja sledeće pitanje/zadatak. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
godzilla (30.3.2010) |
![]() |
#30 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ova runda je završena.
@pedjastudio84 - Ocena: (1/10) 4. Nisi baš upotrebio maštu. ![]() @Luka.zip - Ocena: (1/10) 7. Privlačno i ne previše komplikovano za oko... @Dylan - Ocena: (1/10) 6. Lepo ali ne baš kvalitetno, ''Forum SK'' je nalepljeno i ne uklapa se u ''foru sa zidom''. Luka postavlja pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
|
![]()
Preterao si dzoni, ocenio si cak tri osobe u jednoj poruci!
![]() ![]() 1. Ukloniti logo i zatvarac sa flase 2. Na flasu dodati prozirnu etiketu na kojoj pise "F S K" 3. "Zalediti" flasu Bonus: Napraviti dim koji se siri iz flase Krajnji rok za izradu zadatka je 31.3. u 17:00h. Po potrebi ce se produziti. Valjda nisam mnogo iskomplikovao ![]() Poslednja ispravka: Luka.zip (31.3.2010 u 16:59) Razlog: :D |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Luka.zip na korisnoj poruci: | ||
pedjastudio84 (31.3.2010) |
![]() |
#35 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Spremam i ja jedan rad
![]() EDIT : stig'o ![]() ![]() P.S. Vrijeme izrade 20tak min (dok sam bris'o,šar'o i skid'o pozadine),korištene stock fotografije. Dajte nam neke nagrade,50 evra ili gajba piva nije na odmet ![]() Poslednja ispravka: LoneWolf (31.3.2010 u 15:37) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
godzilla (31.3.2010) |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ja i se malo zezao...
![]() Vreme izrade : 1h 20min. Morao sam da nabavim dodatne brush-eve. ![]() PS: Ova fotka može u svim bojama, čisto ako nekog zanima. Edit: Bez boje je ipak bolja. Ovu ocenjuj. ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (31.3.2010 u 16:31) |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
DylaN (31.3.2010), miša topola (31.3.2010) |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cheater
![]() Kako si postigao ovakav efekat na ovim pahuljama,ovo kao da je bevel and emboss malo radio,ili si provukao kroz neke filtere za izoštravanje? Super je ispalo samo mi je ovaj font nekako neprikladan,ne znam,ni bojom ni typeface-om mi se ne uklapa,možda da njega "zalediš" i doradiš da se uklopi skroz,inače nemam zamjerke,od mene 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (31.3.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ericssonovo takmičenje za studente programere (prijave do 31.1.2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 25.1.2010 13:45 |
DFI evropsko online takmičenje - SXT učestvuje :) | Spacemaster | Overklok | 4 | 27.4.2009 23:32 |
::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje! | psyman | Dešavanja i događaji | 14 | 27.4.2009 20:58 |
Informatičko takmičenje "Programer junior", prijave do 19. decembra 2008. | Chivan | Dešavanja i događaji | 7 | 22.12.2008 10:41 |
Photoshop takmičenje: photoshopovati ovu bebu | Thunderman | Grafički softver i radovi | 0 | 8.12.2008 0:32 |