![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 |
Veteran
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 286 puta na 230 poruka
|
![]()
Android ko android, sta ima veze gde cu pitati, sve se svodi na isto
![]() Guglao sam, za ovaj model nije nista moguce, skoro kao ni da ne postoji ![]() Inace problem sam (delimicno) resio instaliranjem Clean Master-a,osetno je brzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Član
|
![]()
Da se vratimo na temu.
Spomenuh Xposed framework. Xposed kao Xposed ne radi nista osim sto omogucava instalaciju raznih modula na telefon, a tu ima svega i svacega. Moje preporuke za module, koje sam isprobao za ovih par dana: GravityBox Xposed Preference Injector XBlast Tools for above Android 4.0.3+ App Settings Poslednja ispravka: Aibo (4.2.2014 u 11:33) Razlog: visak |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Veteran
|
![]()
Imam omanji [glupi] problem...
Dakle - često strimujem materijal sa deska na mob, nekad radi savršeno - nekad zakucava kao lud. Koristim ES File Explorer. Konkretan problem nalazim samo sa video materijalima, da nekada vidim da u plejeru izbaferuje par minuta unapred [tada najčešće nema zakucavanja], kada ne izbaferuje - tada treba da pokrećem isti video-materijal na svakih ≈7min. edit: Ah da - koristim MXPlayer. ++Nekad kada se kačim sa fona na komp mi takođe izbaci neku grešku, kako navodno komp nije na mreži - pa posle par pokušaja se ipak ukači. Poslednja ispravka: PsyDuck (29.1.2014 u 2:30) Razlog: izmene i dopune |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.820
Zahvaljeno 1.055 puta na 582 poruka
|
![]()
Pozdrav. Trazim aplikacuju (android) za "notification" propustenih poziva i sms poruka.
Vidim da postoje aplikacije koje koriste LED od kamere probao smam nekoliko ili ne rade ili rade samo dok telefon zvoni, ali ne i posle za propusten poziv i sms. Da li neko ima neku preporuku za app... |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Član
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 101 puta na 95 poruka
|
![]()
Probaj ovo. Ja sam jedno vreme koristio, super je aplikacija.
https://play.google.com/store/apps/d...ock.plus&hl=en |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Srlisone na korisnoj poruci: | ||
Filip89x (31.1.2014) |
![]() |
#186 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.820
Zahvaljeno 1.055 puta na 582 poruka
|
![]()
Nece na jeftinom kinezu da radi
![]() Ne moz da se ni instalira. Ali je kvalitetna aplikacija, probao sam je na Soniju i radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]()
Može li neko da preporuči aplikaciju za fotkanje koja ima dobar image stabilization?
Probao sam Cameru ZOOM FX ali to sr***e od stable shota radi ko da su hteli da se našale s narodom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Član
Član od: 2.4.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]() Citat:
![]() XPrivacy - za zastitu privatnosti, App Settings - moze da podesava velicinu fonta/fullscreen/dpi itd za svaki program posebno, WanamXposed - kastomizacije za Samsungove telefone, MinMin Guard - skida reklame i jos par malih modula specificnih za Samsung i Dzeli bin.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DaLanik na korisnoj poruci: | ||
zajchik (3.2.2014) |
![]() |
#189 |
Član
Član od: 29.5.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Proguglaj Skini staru verziju Skype 3.1.0.6458. Daleko je laksa od postojeće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.308
Zahvaljeno 3.276 puta na 2.263 poruka
|
![]()
Preporučujem SimpleMind svima, fantastična mind mapping aplikacija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Član
Član od: 2.4.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Jos za Xposed - juce sam provalio novi modul koji dodaje fantasticne animacije! Manje vise ima i podesavanje sata, baterije i slicne stvari koje ima puno drugih modula, ali ono u cemu se izdvaja su dodatne animacije koje stvarno izgledaju fantasticno. Prvo su tamo sistemske animacije kada npr. otvarate/zatvarate programe, kad idete na houm skrin, kad program otvara ekran, pa onda toustovi, pa animacija tastature (IME), podesavanja skrola, overskrol efekti (boja), itd. Ali najbolji su efekti za liste! Sve sto koristi neke liste onda koristi ove dodatne animacije koje su stvarno fantasticne!
Meni radi jako fluidno na SGNII sa 4.3 ROMom, jos je i sin isprobao na CM10 i radi jako fino iako on ima slabiji telefon (SG Ace) pa sve animacije nisu potpuno fluidne. Modul se zove XUI Mod i ima ga na xpr. XDA: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2477558 |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Član
Član od: 17.8.2010.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, imam jedno pitanje sto se tice poweramp-a.......
Posto mi ne mozemo da skinemo kompletnu verziju preko ''prodavnice''.......postoji mogucnost da se kupi direktno sa njihovog sajta: https://secure.payproglobal.com/orde...products=47845 Kosta 4 dolara, te ako nisam nesto propustio......dovoljno je samo da otvorim paypal (nadam se da uz paypal ne moram popunjavati sve one generalije), kupim ga preko svog mail-a koji prepoznaje telefon i instaliram...... Da li je neko imao iskustva sa ovakvim nacinom kupovine aplikacije i da li to funkcionise......ili sam nesto prevideo...? Hvala unapred...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Član
Član od: 23.1.2011.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 240 puta na 172 poruka
|
![]()
Funkcioniše. Kupio početkom godine.
Osnovnu verziju skini sa njihovog sajta, a ne sa Play-a, jer "ključ" koji kupuješ na njihovom sajtu ne radi sa verzijom sa Play-a. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku alexthekid na korisnoj poruci: | ||
Skeptik (2.3.2014) |
![]() |
#194 |
Član
Član od: 17.8.2010.
Zahvalnice: 25
|
![]()
Zahvaljujem na odgovoru i na informaciji o skidanju osnovne verzije.......ja bih garant skinuo verziju sa Play-a........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Član
Član od: 7.2.2011.
Zahvalnice: 6
|
![]()
Zdravo svima!
Imam source code za jednu android aplikaciju, takodje i .apk fajl do iste. Treba mi da pokrenem u eclipsi ovaj kod, prelistao sam sav net ali nece da upali. Da li je neko raspolozen da mu posaljem kod (.java i .xml) da pokusa na svoj komp? Unapred zahvalan. edit: (app.rar): https://rapidshare.com/share/9BDBAED...1A1134C01B7553 Poslednja ispravka: Mirko (5.3.2014 u 23:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Veteran
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 410
Zahvaljeno 25 puta na 25 poruka
|
![]()
Da pitam, ako zna neko. Jel ima neka aplikacija za gledanje ut preko neta? Koristim tablet ali nisam uspeo nijednu dobru da nadjem. Jel treba neki posebni pretrazivac(sa flash playerom)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Veteran
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 410
Zahvaljeno 25 puta na 25 poruka
|
![]()
Magarac nisam napisao, ut-utakmica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Novi član
Član od: 3.11.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Da li LG L9 II uopšte ima prednju LED diodu? Jer probao sam par aplikacija za notifikacije propuštenih poziva i sl. ali ne rade...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Starosedelac
|
![]()
a jel postoji neki način/program da se emulira android na pc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, aplikacije, market, preporuka, programi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] Belgrade Beer Fest Info - Android aplikacija | cubrovic | Programi za mobilne telefone | 0 | 2.8.2011 0:54 |
Preporuka za grafičku karticu do maksimalno 230 eura? | bojke1 | ŠDK - Grafika | 22 | 9.5.2011 22:38 |
Nokia konferencija za programere aplikacija (18. maj, hotel Balkan, Beograd) | Milossh | Dešavanja i događaji | 0 | 4.5.2010 10:13 |
Generator Java poslovnih aplikacija | savic.prvoslav | Programiranje | 10 | 11.6.2008 15:57 |
Šta znači preporuka u pregledu profila | zero cool | Forum o forumu | 11 | 11.6.2007 23:04 |