![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.4.2010.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi kaze/preporuci neki HiFi servis gde mogu da odnesem svoj 5.1 sistem na servisiranje? Pozeljno je da bude na teritoriji Beograda :<
Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Brate šta ti je otišlo, pojačalo? Membrane? Daj objasni malo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Sorry, da znam, napisao bih... u poslednje vreme zvucnici daju cudan "hum" na odredjenoj frekvenciji (poprilicno iritantno, ne znam kako bolje da objasnim), kao da odredjenu visinu tona ne mogu lepo da emituju i tu bruje.
Pre par meseci subwoofer je bio u kvaru (pitao sam za isti na forumu), signal je probijao do zvucnika u standby modu, sto je izazivalo glasno krcanje. Popravio sam ih u servisu, ali sada se pojavio ovaj problem. Kao sto rekoh, ne znam kako bolje da objasnim, posto ne znam do cega je problem osim lose reprodukcije zvuka ![]() Brine me da ovi iz servisa nisu nesto zabrljali ili mozda stavili neki deo koji je losijeg kvaliteta. Poslednja ispravka: dixy88 (18.11.2012 u 0:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako je do samog zvucnika (valjda znas na cega mislim) onda boljeg u beogradu,a i puno sire nema od sinevoice servisa i licno gospodina Sinise Rankova.
http://www.sinevoice.com/ Iskreno ako ti zvucnici vrede onda mozes odneti do njega,ako je do zvucnika,a ako su neka plastika od 100 e i td onda se ne isplati jer covek radi proo,ali je veoma skup.Meni je za premotavanje jednog jvc srednjotonca uzeo 30 e,a za dva jvc visokotonca 40 e .Mislim da kod tebe nisu zvucnici al eto servis koji ja preporucujem to je sinevoice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Problem je do subwoofera i front zvucnici, koliko sam uspeo da cujem. Inace 5.1 sistem koji imam je Microlab H-500.
Provericu jos jednom sa zvucnom karticom, Xonar DG, pa ako je isti problem onda cu da ih odnesem u servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje zvučnika na komp | gamer4life | Zvuk na računaru | 2 | 26.9.2012 21:07 |
Problem sa zujanjem zvučnika | toology | Zvuk na računaru | 2 | 25.5.2010 22:41 |
Još dva zvučnika | Otherside | Zvuk na računaru | 9 | 28.11.2008 20:54 |
Povezivanje zvučnika 2.1 i zvučnika na monitoru? Da li može? | madmaxpk | Zvuk na računaru | 2 | 16.4.2008 14:13 |
Rizik priključivanja zvučnika na iPod... | begbie86 | Foto i audio/video | 6 | 12.3.2008 8:25 |