![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.9.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zdravo ljudi!
potrebna mi je pomoc i savet. Uzeo sam telefon preko VIP-a Samsung S 5220 Star 3. Od aplikacija imam instalirano Opera Mini. Zanima me kako bih mogao da dodam jos neke aplikacije i kako. Prvenstveno mi je potrebena za pocetak neki PDF Viewer ali ne znam odakle da skinem i kako da instaliram? Uspeo sam samo skinuti neki GeniusPDF v1.1 medjutim kada pokusavam da pokrenem uvek dobijeam poruku "Unsuported file". I da li mogu na ovom telefonu da se koriste i aplikacije ovog tipa https://play.google.com/store/apps/d....plusgps&hl=en Zamolio bih nekoga za savet... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To nije android telefon tako da nemoj da gledas nista sa play stora, samo java aplikacije mozes da instaliras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Star Trek - topik za diskusiju | Kole | Kompjuteri i film | 210 | 30.6.2023 12:08 |
Samsung gt-S5230 Aplikacije??? Pomoc | Kobilic | Aparati i oprema | 26 | 17.9.2012 18:38 |
[Mobilni telefon] Samsung Galaxy S II (i9100) | Deusdies | Opisi, recenzije i testovi | 19 | 23.4.2012 14:07 |
Star Wars: The Force Unleashed - Sith Edition | shimec | Akcione igre | 300 | 4.7.2011 13:01 |
Koje konzolne aplikacije koristite | Fantastic | Slobodni softver | 8 | 4.1.2011 11:56 |