![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Veteran
|
![]()
Šta ti je,nije mi Godzila brat rođeni..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Ajde još neko da postavi svoj rad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]()
Ajde Cofi daj zadatak
![]() Uskoro se i ja vracam...Uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Veteran
|
![]()
Ček da zvanično potvrdim
![]() Cofi je pobedio ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Starosedelac
|
![]()
Šta će ti ovaj:
![]() Zadatak: Obradite ovu sliku tako da čovek na njoj izgleda starije i "propalo" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Veteran
|
![]()
Pa smešno mi je to što sam otkrio toplu vodu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Za ubuduće,svi koji postavljate zadatke sa stock fotografijama trudite se da one budu barem 1024 x 768 piksela. ![]() ![]() Preskočiću ovaj zadatak,ugledajte se na onaj s flašom,tu smo imali kvalitetnu početnu fotografiju,a ostali (kasnije) postavljeni zadaci su,najblaže rečeno,smijurija. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
godzilla (16.4.2010) |
![]() |
#154 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Čini mi se da si ga dosta zaboravio (ili nisi nešto pretjerano "potkovan" znanjem u Photoshopu,ili ne vježbaš) jer pored svih blurova i razvučenih kloniranih sjenki na ovom autu ipak nema osjećaja kretnje koji si htio da naglasiš,jednostavno se vidi da je ubačen u kompoziciju i da "stoji".
Da bi bolje ukomponovao,moraš da savladaš tehnike sjenčenja,speed blur tehniku i motion blur efekat zajedno sa dodge i burn alatima na mjestima koja zahtjevaju potamnjivanje/posvjetljivanje,kao i global light da odrediš izvor svjetlosti kakav bi vidjeli na realnoj fotografiji auta koji se kreće putem po noći (znaš ono,trag svjetlosti ispred i iza - ovaj ispred znatno mali a iza u vidu "repa" koji ostaje od svjetla). Nadam se da sam pomogao i nije mi bila namjera da "osudim" tvoje vještine u Photoshopu nego da ti sugerišem na šta bi trebao obratiti pažnju. Pozdrav,bravo za trud i sretno usavršavanje,jer uvijek je potrebno,čak i najvećim profesionalcima. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
dex3108 (17.4.2010) |
![]() |
#155 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.428 puta na 3.964 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Starosedelac
|
![]()
Pošto vidim da niko neće da uradi, neka dobrovoljac postavi sledeći zadatak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ Luka ja msm da je bav sto si dao samo te dve slike,bolje da si stavio i kola,i onda da si rekao da uradimo kao da je agent pucao u soferku od auta,i kao slomio je...ovako je tesko i bzv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Starosedelac
|
![]()
Jos 2 sata do isteka vremena, nema radova, ocigledno da je opalo interesovanje.
![]() Nidzo, ako ovo ne znas da uradis onda je za tebe Office Picture Manager ![]() Preklopi slike, malo se poigraj sa blendovanjem, dodaj jos neki filter ako zelis, zaista nzm sta je tu tsk i bzv. Ako imas neku finu ideju slobodno uradi tako, sa kolima ili sta vec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro kada sam rekao da je tesko,nisam mislio da je tesko u tom smislu,vec je tesko da ispadne lepo,jer jednostavno mora da postoji objekat na kome ce da se nalazi razbijeni prozor..
![]() Jbg sad,mrzi me,al imao sam ideju,al nisam sacuvao,tako da ja cekam sl sliku... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ericssonovo takmičenje za studente programere (prijave do 31.1.2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 25.1.2010 13:45 |
DFI evropsko online takmičenje - SXT učestvuje :) | Spacemaster | Overklok | 4 | 27.4.2009 23:32 |
::GOOC 2009:: Gigabyte Overclock Event and contest! Regionalno takmičenje! | psyman | Dešavanja i događaji | 14 | 27.4.2009 20:58 |
Informatičko takmičenje "Programer junior", prijave do 19. decembra 2008. | Chivan | Dešavanja i događaji | 7 | 22.12.2008 10:41 |
Photoshop takmičenje: photoshopovati ovu bebu | Thunderman | Grafički softver i radovi | 0 | 8.12.2008 0:32 |