![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#10341 | |
Veteran
Član od: 2.9.2007.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 241 puta na 134 poruka
|
![]()
Film je takodje poznat i po ovome:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10342 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 734
Zahvaljeno 1.425 puta na 1.082 poruka
|
![]()
Morao sam ovo da proverim, ali naravno da je laz. Da je neko drugi, pa i ajde, ali Kijanu.. Takodje karijera bi mu bila gotova tog trenutka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10343 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.093
Zahvaljeno 4.065 puta na 2.651 poruka
|
![]()
Internet put gluposti. Nista cudno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10344 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10345 | |
Veteran
|
![]()
Iznenadili bi se iz cega sve moze da vas izvuce slava i moc. Prica je istinita, mom drugu je teca bio Patrik Svejzi i on je potvrdio. Elem, bar ima odlican smisao za humor:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10346 | |
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 734
Zahvaljeno 1.425 puta na 1.082 poruka
|
![]() Citat:
![]() -линк- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10347 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 675
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Hmm izgleda da je Batman vs Superman shit,naravno IMDB je pun fejk revijua gde daju 10-9.Iskreno ne znam zasto nisam iznenadjen,Na Rotten T je ocena 36%.
Jos jedna propustena sansa DC univerzuma nazalost ocekujem isto sa Suicide Squad. Kao fanboy mogu reci samo ovo: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10348 |
Starośeđelac
|
![]()
Trejler već je izgledao komično loš, imao sam nepriliku da ga pogledam bar tri puta u bioskopu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10349 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.667
Zahvaljeno 837 puta na 500 poruka
|
![]()
a realno, sta vise i da izmisle? iscedili su superhoreje do iznemoglosti, gube smisao. danas jedan spasava grad, sutra drugi planetu, prekosutra treci galaksiju... pa se udruzuju, pa ratuju izmedju sebe... sile se opravdanja i obrazlozenja... vise ih maltene i ne gledam.
voleo bih da se ti enormni budzeti ulazu u nesto originalno, pa makar i ispalo sf s****. ali, kapiram da ih boli uvce da rizikuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10350 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Recenzijama nista ne verujem dok sam ne odgledam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10351 | |
Veteran
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 230 puta na 154 poruka
|
![]()
Acaf, јел знаш да су филмови Последња екскурзија рађени по истинитим догађајима?
![]() ![]() Е сада, што се тиче BvS: Dawn od Justice, јбт ко још слуша професионалне критике???!!! Слушајте шта заљубљеници суперхер. универзума кажу односно њихове оцене, мада ни то не треба прихватати превише озбиљно, јер када провалим да скоро нико није гледао Снајдеров Watchmen, дође ми да ударим главом од зид, а 1 је од најбољих суперхер. филмова које сам гледао - мрачан, бруталан, визуелно савршен испреплетан са савршеном причом што само Зек Снајдер уме и може. Али већина је тај филм тешко сварила због тог dark mode-а и свега мрачног, а он је слично направио и са 300, као и са Sucker Punch и оцене су им свуда више него добре, али професионални критичари га једноставно не готиве...да...али хеј важно је да готиве Џ. Џ. Абрамаса, лика који је од Стар Трека направио CGI clash. ![]() Ако је Снајдер применио dark mode и у BvS: Dawn od Justice, мени је то одлично. Ако и поред свега филм заиста није довољно добар (искључиво по мишљењу гледалаца - фанова), нема везе, онда је то до Warner Bros. Уосталом, можда је и Marvel утицао на неке критике, не би ме чудило, јер је познато какви су по том питању. Мада када видим колико високе оцене имају неки од најпрецењенијих филмова икада (Frozen, It Follows, WALL-E, Brave, Одисеја, Sicario, Guardians of the Galaxy, The Intouchables, Ant-Man, Avengers: Age of Ultron, Iron Man 3, Boyhood и листа иде и иде), онда се додатно не обазирем на њих. Као што је написао Пентраксил: Управо тако. Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: Romantic (23.3.2016 u 17:57) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10352 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10353 |
Član
Član od: 19.1.2011.
Zahvalnice: 153
Zahvaljeno 102 puta na 68 poruka
|
![]()
Mala ispravka samo, nije Snajder radio na scenariju i prici za Watchmen, vec David Hayter (lik koji je poznat i po tome sto Snake-u daje glas u MGS igrama).
Poslednja ispravka: Schwabsteiger (23.3.2016 u 19:28) Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10354 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Snajder uglavnom briljira kod prenosa source materijala na veliko platno (300, Watchmen), medjutim ukoliko ne copy-paste-uje pricu iz pomenutog materijala onda tu vec nastanu problemi.
BvS jeste baziran na cuvenom TDKR, ali konkretna prica u filmu nema veze sa tim. Koliko sam video po review-ima najvece zamerke su na tome sto se film oseca zbrzano i prica nedorecena (iako traje 2 i po sata!) jer pokusavaju da urade u jednom filmu ono sto je Marvel radio u pet. S druge strane, najvece hvale su na racun Affleck-ovog Batmana. Kakogod, nemojte da vas lose recenzije odvrate od filma, ovo je must watch za fanove zanra. Sto se mene tice dovoljno je da bude na nivou Man Of Steel, ja cu biti zadovoljan. A eto taj film ima 56% na rotten-u jer ljudi smatraju da je Supermen ono sto su videli u filmu iz '78, j*bes 75 godina evolucije lika kroz stripove. Da ne laprdam mnogo, imam rezervaciju za petak, pa cu tad izneti utiske. Cuvajte se spojlera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10355 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Watchmen je prilicno dobar film, 300 isto, dok je Sucker Punch trejler koji traje 2 sata, tako da mracna i gritty atmosfera ≠ dobar film Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10356 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ni meni se MoS nije nesto preterano dopao. OK film, ali mi na kraju nije ostavio bas najbolji utisak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10357 | ||
Veteran
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 230 puta na 154 poruka
|
![]()
Schwabsteiger, ишао сам ка томе да режирао, али добро, хвала.
![]() Citat:
Citat:
![]() Људи, јављајте ваше личне утиске независно од свих силних "критичара", а што се тиче Man of Steel, њега је нужно одгледати, независно што није епски како се очекивало (иако је и више него добар), јер је BvS његов sequel, а истовремено и prequel 1. делу Justice League филма. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10358 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 675
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
@Romantic
Ne znam zasto ali imam osecaj da se tvoje kritike i kritike profesionalnih kriticara na RT drasticno razlikuju.Ipak verovacu vise njima.Osim toga uzimajuci u obzir trajler,rezisera,poslednji film o supermenu,mislim da me moj spider sense ne laze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10359 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Mislim da su DC/WB u nezgodnoj situaciji jer imaju 2 najpoznatija superheroja na svetu od kojih su oba imala vise iteracija na filmskom platnu. Svako ima svoje misljenje o tome kako Batman i Superman treba da izgledaju i sta treba da rade. Kontam da ce dosta bolje proci sa Suicide Squad-om. (Mislim sa review-ima, BvS ce sigurno izdominirati sa zaradom) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10360 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Sucker Punch nema posebno dobar scenario, ali isto vazi i za 300. Ipak, to su odlicni filmovi zbog Zaka Snajdera, koji ih je svojom rezijom mnogo podigao na kvalitativnoj lestvici. Watchmen je njegov najbolji film jer je i predlozak odlican; kad Snajder sam pise scenario ili snima adaptaciju necega sto ni u originalu nije toliko dobro napisano (a autoru 300, Frenku Mileru, pripovedanje ne ide nesto, bar koliko vidim po filmovima prema njegovim stripovima, i po jednom njegovom stripu koji sam citao - Roninu), to ne ispada bas toliko dobro, iako je u Sucker Punch pokazao da moze da smisli mnogo zanimljivih detalja i da izgradi upecatljivo okruzenje. U svakom slucaju, bas zbog Snajdera, iscekujem Batman vs Superman i postoji dobra sansa da mi se film svidi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2566 | 22.3.2023 22:31 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |