![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3581 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.634
Zahvaljeno 3.759 puta na 1.834 poruka
|
![]()
Hteo da platim racun, kad ono stoji stavka
Video on demand - potrosnja 508,00 rsdI sad se ja pitam WTF, sta mi je izazvalo potrosnju i zasto se ovo nije videlo na prethodnim racunima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3582 | |
Novi član
Član od: 19.7.2019.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
Pa to su ti oni filmovi na YouTube koji su postavljeni na pretplatu.. Verovatno si nehotice kliknuo a oni pustili na opste zadovoljstvo korisnika autorski prava. Cak mozda nisi ti već neko kome si dozvolio pristup internetu dok si pio kaficu a taj neko uzivao u tvojem otvorenom YT nalogu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
Veteran
Član od: 14.3.2006.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 398 puta na 201 poruka
|
![]()
Otprilike, ali ne na YT, nego na njihovom "video klubu".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.634
Zahvaljeno 3.759 puta na 1.834 poruka
|
![]()
Gledao sam cernobil i eventualno jedan ili dva filma, ali zar to nije otkljucani svima do septembra?! Sa onog genericnom sifrom 1234
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 | |
Novi član
Član od: 19.7.2019.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
A mozda i nisu svima?? Treba pitati ostale jesu li imali problema sa tom "genericnom sifrom 1234" A i kakva je to sifra bez veliki i mali slova,interpunkcijski znakova,specijalni znakova i brojeva.. Pa to moze da provali svaki lamer za 5 mnuta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Veteran
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 271
Zahvaljeno 201 puta na 117 poruka
|
![]()
Ja sve to gledam preko strimova koji su donedavno bili na Redditu, Arenu koristim samo za prenose domaćih liga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Član
Član od: 27.3.2013.
Zahvalnice: 1.146
Zahvaljeno 502 puta na 188 poruka
|
![]()
Još samo kada bi i F1 prešao na Arenu, to bi bilo sjajno. SBB žestoko nervira sa ratovanjem sa RTS-om i državom Srbijom na svim nivoima. Nemam ništa protiv konkurencije na tržištu, ali generalno njihova filozofija sa TV kanalima nikako nije dobra i nikako ne ide u korist nas kao korisnika usluga. Razumem ja da mi imamo i opcije preko kojih online možemo da gledamo sve (npr. Kodi), ali generalno smaraju sa takvim stvarima, pomeranje RTS-a 1 sa prvog kanala i ubacivanje N1 na to mesto, utakmice reprezentacije stavljati na SK iako tim kanalima više od pola populacije nema pristup, itd.
Previše se bave nekim glupostima u koje je umešana politika i samo zbog toga nikad neću preći na SBB iako imaju superiorne brzine interneta i bolju TV ponudu u odnosu na ostale. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Yonai na korisnoj poruci: | ||
MladenIsakovic (9.8.2019), orange47 (11.8.2019) |
![]() |
#3590 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ko još gleda RTS ? Ja ga ne gledam od 90-ih, jedino što gledam tamo je sport koji oni imaju eksluzivno a i tada se nerviram jer su tamo ostali katastrofalni novinari. U svim drugim prilikama ni ne setim se RTS-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Banned
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 273 puta na 199 poruka
|
![]()
Kao neko ko je pretplatu plaćao i onda kada apsolutna većina nije,više nemam ni trunke sažaljena za RTS.Ne baca moja porodica decenijama lovu u tu rupu bez dna da bi oni zaposlili još jednog tatinog sina,ili još koju botoksovanu kur****iju,već da bi to postala depolitizovana informativna kuća od nacionalnog značaja,sa hvale vrednim dečijim,obrazovnim,kulturnim i sportskim programom.
Nije ništa od toga,ali biće...biće... Poslednja ispravka: torivoje (27.7.2019 u 9:51) Razlog: pravopis |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |||||||||
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]()
Ne bi.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Medjutim, Arena preko drzavne kompanije Telekom Srbija kupuje utakmice novcem svih gradjana Srbije, jer Telekom moze da dobije para iz budzeta kad i koliko zeli. Ali utakmice ne mogu da gledaju svi gradjani Srbije, mada su ih platili, nego samo oni koji jos dodatno plate Telekomu. Interesantno je da se RTS pobunio tek kada nije mogao da prenosi reprezentaciju, jer je to "nacionalni interes". Ali je, pre toga, poslusno cutao kada nije mogao da prenosi sve utakmice sampiona Srbije u Ligi Sampiona (a sampion Srbije u LS igra svakih 10 godina). Tad je Telekomov interes bio ispred nacionalnog. Citat:
Citat:
----- Ima i SBB gomilu losih strana. Npr. tretman starih korisnika u odnosu na nove je ponizavajuci, cene paketa su visoke, korisnicka podrska je cesto beskorisna... Ali i takav SBB je trenutno najbolji i, u krajnjem slucaju, dobrovoljno sam ga izabrao. Za razliku od RTS i Telekoma koje sam nateran da finansiram. |
|||||||||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Debeli na korisnoj poruci: | ||
Anni (27.7.2019), DArthShone (5.9.2019) |
![]() |
#3594 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima li neko ubee ruter, da proveri da li je vreo na dodir?
Ja moj ruter kad pipnem, imam osecaj kao da je na tacki kljucanja. Zanima me da li je to normalno ili ce da rikne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Veteran
Član od: 14.3.2006.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 398 puta na 201 poruka
|
![]()
Da ne budemo nepravedni - i MTS je ubacio Superstar, samo ne na 1. nego na 3. mesto, i MTS (tj. Arena) je imao ekskluzive za neke prenose koji nisu mogli da se gledaju na "zemaljskim" stanicama i time bili nedostupni za neku drugu polovinu Srbije.
Ja sam prešao na MTS optiku i jedini razlog što žalim je baš taj što je koincidiralo sa periodom kada su na njih osuli paljbu sa svih strana - od predsednika mesne zajednice do predsednika države. Država ne sme da napada kompaniju zato što na dva kanala emituje informativni program koji je pro-opozicioni, dok kojekakve bljuvotine sa pro-režimskih medija opravdava "pravom na mišljenje". Ako krše neki zakon, neka ih procesuiraju, ako ne krše, nemaju prava da ih napadaju. Ako neke priučene novinarke imaju prava da čitaju propagandne pamflete vlasti, onda neko drugi ima pravo da čita pamflete protiv vlasti. Država ne sme da pravi takvu atmosferu - zamislite da predsednik krene da tako otvoreno napada Bambi Požarevac, a favorizuje Soko Štark ili nešto slično. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku namcor na korisnoj poruci: | ||
DArthShone (5.9.2019), todos (28.7.2019) |
![]() |
#3596 | |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 72 puta na 51 poruka
|
![]() Citat:
Da ti nije negde malo zavucen pa da nema dovoljno vazduha za protok? Ako ga drzis polozenog , postavi uspravno,tako onda sa obe strane moze lepo da usisava vazduh. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Srki na korisnoj poruci: | ||
dacajak (28.7.2019) |
![]() |
#3597 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 842 puta na 629 poruka
|
![]()
I ako rikne, zameniće ga za drugi bez naknade.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bachi na korisnoj poruci: | ||
dacajak (28.7.2019) |
![]() |
#3598 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pozdrav forumasi!
Interesuje me da li je neko do sada uzimao dodatan modem (ovaj novi fensi sa wifi koji sada dostavljaju po default)? Danas mi je montiran SBB u novom stanu, medjutim zbog EON-a oprema mora u dnevni boravak, koji je solidnih 10ak metara i 2 zida odaljen od radne sobe gde ce mi biti PC. Pitao sam montazera kako to ide, medjutim on kaze da ljudi uglavno rese to preko LAN strujnog adaptera kao nikad nije video da je neko uzimao dodatan modem, sto me uvek odusevi kao odgovor jer se onda zapitam da li sam ja normalan. Gledam cene tih LAN adaptera uglavnom vidim 5-8k za pack od 2 komada sto dodje k'o cena dodatnog 'Advanced modema' po SBB cenovniku. Pored prakticnosti, znacilo bi mi da imam odvojena 2 access point-a jer zelim da drzim jedan pod VPN-om. Jel imao neko iskustva sa tim i da li mozda ima neko alt resenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Starosedelac
|
![]()
Šta ti je on rekao, jel može da se dobije drugi modem ili da li imaju neko drugo rešenje ? Drugar ima sličan problem u kući pa zato pitam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Konacan odgovor je - ne.
Ne moze dva modema pod istim ugovorom. Potvrdjeno od vise izvora. ![]() Koliko razumem, jedini nacin da se dobije dodatan modem je da se potpise jos jedan ugovor za dodatnu Internet uslugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike sa digitalnih fotoaparata - razno | Iluminator | Fotografija | 1074 | 11.10.2007 1:14 |
Intel dizajnira čipove sa osamdeset jezgara | Maverick78 | Overklok | 10 | 6.3.2007 14:14 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |