|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
9.12.2021, 19:07 | #1 | |
Član
Član od: 25.10.2020.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 45 puta na 32 poruka
|
The Game Awards 2021
Evo, večeras u 1 sat posle ponoci, u skladu sa vremenskom razlikom, počeće The Game Awards 2021.
Pre nego što ću preći na to šta sam glasao pre eventa, citiraću šta je do sada potvrđeno da će biti predstavljeno na eventu: Citat:
Player's Voice Award je osvojio Halo Infinite! Potpuno zasluženo! E, sada da Vam kažem koga sam glasao u kojim kategorijama i zašto. Glavna stvar: Igra godine. Ove igre su nominovane: Deathloop It Takes Two Metroid Dread Psychonauts 2 Ratchet & Clank: Rift Apart Resident Evil Village. Moje lično mišljenje. DEADLOOP. ĆE. BITI. IGRA. GODINE. TAČKA. Zašto? Jednostavno. U svetu gde je bukvalno princip copy/paste i gde ovi iz EA, Activision i iz koje hoćeš kompanije upotrebljavaju jedno te istu formulu, pojavljuje se igra koje nam donosi KONAČNO nešto novo. Veoma zanimljiva igra, nisam igrao, ima neku veoma specifičnu formulu koja se odvaja od drugih i ima perfektan art style. Ostale igre, s izuzetkom It Takes Two, jer iz ličnog razloga mi ne deluje ubedljivo, imaju svoj razlog zašto su se pojavile na ovoj listi. Metroid se vratio, i to s horor stilom, Psihonauti su već posebna stvar, ali ja nikada nisam igrao original, ali razumem da su dugogodišnji fanovi zadovoljni, ista stvar je i sa Račetom i Klenkom, uz dodatak da je ovo jedna od prvih igara koja je pokazala pravu moć PS5, dok je RE8 solidna igra, dobra priča, ali ja mislim da je dodata samo zbog fanova Dame. Spoiler za Ostatak glasanja:
E sada, da čujem Vaše mišljenje na ovaj event i kakva su Vam očekivanja? Poslednja ispravka: Dušan Vićić (9.12.2021 u 19:28) Razlog: Objavljena nagrada za Player's Voice |
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
EA Origin | star-duster | Online kupovina igara | 1207 | 28.8.2024 4:50 |
Watch Dogs | dex3108 | Akcione igre | 1815 | 8.11.2017 23:22 |
A Game of Thrones: Genesis | Romantic | otpaTci | 4 | 20.5.2011 20:55 |
White Knight Story-56k warning | donator99 | Konzole | 11 | 24.12.2008 22:31 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |