5.6.2007, 21:31 | #121 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
Re: Gothic II Gold Edition
Ima, kao sto i sam verovatno pretpostavljas ice--->fire, fire----->ice.
Orc Elites su uvek zeznuti, cak i pri kraju igre. |
5.6.2007, 23:47 | #122 |
Veteran
|
Ja sam G2 Gold presao tako sto sam u chapteru 2 prvo otiso u vom i ubijao malo orke samostrelom sa battering rama (gde ti nemogu nista ) pa sam onda otiso u Jharkender i presao ga tj sve kvestove vezane za njega (dobro skoro sve) i naravno uzeo ravenov MAC. E sa njim ni orc elite posle ne predstavljaju neki veci problem Znam da sam posle kroz vom prosao mnooogo opustenije i odradio kvestove dosta lakse. Generalno gledano praveci paralelu izmedju obicnog G2 i G2 Gold, u G2 gold je ipak mislim zamisljeno da se prvo predje Jharkender jel je kudikamo laksi od vom-a pa tek onda da se nastavi glavna prica u chapteru2. Ipak tamo orke ne bijete sami vec pomazu gusari a nije bas mala pomoc, isto tako i za dragon snappere kojih je prepuna pustinja u jharkenderu. Jos jedna pogodnost pored Ravenovog maca je i banditski armor (napisao sam o tome par posta iznad) koji ima fenomenalne karakteristike (ako se dobro secam 80,80 def za melee i ranged, za magije se ne secam) ali ima tu manu da nemozete da ga nosite pred drugim npc-ima koji nisu banditi jel ce vas u suprotnom napasti. Tako opremljeni posle u vom mozete znatno opustenije, otprilike kao fino izlevelovan lik na sredini chaptera2 u obicnom G2 koji je dosta laksi od gold varijante.
|
6.6.2007, 0:04 | #123 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
Gold Edition je mnogo tezak sto se zmajeva tice, meni je bilo nemoguce da ih predjem bez onog skrola koji stvara demonceta koji ga onda sam ubije.
Sta znam, meni je Black Claw (tako se valjda zove Ravenov mac) dobar za mid-game, kasnije definitivno ima boljih oruzja, pogotovo ako uzmemo u obzir da dajes svoj HP Beliaru. A za Battering Ram, kako mi je bilo smesno kad sam prvi put provalio, sasvim slucajno.. |
6.6.2007, 10:07 | #124 |
Veteran
|
Meni nijedno drugo oruzje nije moglo da prismrdi ovom macu. Jeste da dajes malo hp-a ali posle zato svaki drugi uradac izaziva i munju i to stvarno vredi. Zmajeve sam npr ODRAO njime bez problema, nijednog nisam ubijao demonom, to sam tek kasnije procitao da je u stvari fora/bag Negde sam cini mi se procitao i da je ravenov mac "dobar" ili "najbolji" tek kasnije kada se nadogradi dovoljno da bije cesce gromom a da je pre toga dragon slicer ultimativno resenje. Za one koji nisu nasli, dragon slicer mozete da nadjete kada idete puteljkom koji vodi od black trola prema piramidi (tj ulazu za jharkender). Na tom putu se nalazi pecina sa leve strane koju cuvaju mnoooog zaje*ani kosturi ali za koje se vredi pomuciti jel unutra obasjan nekom plavom svetloscu lezi DRAGON SLICER drugi najjaci mac u igri! Ja licno ne volim mnogo da ga koristim jel mi je CLAW lepsi a i jaci ako se uzmu u obzir munje. Jedino sto mi je krivo to je sto i kada sam uspeo da napravim Large Ore Dragon Slayer (nisam valjda pogresio u nazivu) ni njega nisam mnogo koristio. Zvanicno to najjaci mac u igri (po dmg-u) ali mogu da ga naprave samo dragonhunteri i trazi dosta rude i zmajeve krvi.
|
6.6.2007, 15:54 | #125 |
Član
|
|
7.6.2007, 1:41 | #126 |
Veteran
|
Za sve one koji nisu pogledali,
OBAVEZNO ali OBAVEZNO odgledajte : http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=117 GOTHIC THE MOVIE !!!! Jednom recju FENOMENALNO!!! Uzivajte! |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alek na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (7.6.2007) |
7.6.2007, 20:56 | #127 |
Član
|
Znam za ovaj projekat ali bih da napomenem da se nemačka i engleska verzija razlikuju.
|
7.6.2007, 23:17 | #128 |
Veteran
|
U pravu si ali ne znam kolika je razlika u pitanju a i verovatno mnogo veci broj ljudi razume engleski nego nemacki tako da je u svakom slucaju ovo bolji izbor. Jedino mi je zasmetalo sto su malo zbrzali na kraju, da su pratili tempo trebalo bi jos jedno 10 minuta duze da traje, ali i ovako je izuzetno uradjen. Svaka preporuka.
|
7.6.2007, 23:30 | #129 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
Jel imas serbian sub mozda, oce i zena da mi gleda?
|
8.6.2007, 0:51 | #130 |
Veteran
|
E to je vec mnogo Neverujem da postoji tako nesto. Meni je bilo totalno opusteno za gledanje s obzirom da znam pricu ali moguce da je komplikovano nekom ko zna slabije engl a pritom nema pojma sta se desava u prici... Pronjuskaj, mozda nadjes barem engl titl, zna nekad da pomogne.
|
8.6.2007, 8:28 | #131 |
Član
|
Ni ja ali sam skinuo obe verzije čisto da ih imam. A ukoliko neka dobra duša napravi subtitle za nemačku verziju sreći nikad kraja(šalim se).
|
9.6.2007, 17:12 | #132 |
Veteran
|
jedno pitanje:da li onda je onaj region u kome se nalazim na pocetku(onaj sto je prikazan na mapi) jedini region u igri ili ima drugih "svetova"(kontinenata,ostrva itd.)
|
9.6.2007, 17:48 | #133 |
Član
|
Ovo nije kontinent već ostrvo i imaš još nekoliko delova- ako ti kažem tačno koliko pokvariću ti igru. jedini što je bitno u naredni prelaziš kada zaslužiš ali to ne znači da su završio sa predhodnim delom ostrva.
|
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfgm na korisnoj poruci: | ||
Irondacha (9.6.2007) |
13.6.2007, 16:55 | #134 |
Član
|
Eeee nek ide u peršun...
Ipak sa napravio 20 sejvova posle bugg-a. Paladini me i dalje vijaju... Plssss jel ima neki pač? |
13.6.2007, 17:42 | #135 |
Veteran
|
Nema pech ali ako nisu mnogo bitni likovi (ako se samo zovu paladin ili knight) slobodno ih pobij jednog po jednog. Mislim, nemoras da im uradis onaj zavrsni udarac, bitno je da padnu a usput mozes i da i opljackas
|
13.6.2007, 18:51 | #136 |
Član
|
|
16.6.2007, 0:11 | #137 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
|
Kakav bug te zeza?
|
16.6.2007, 18:37 | #138 |
Veteran
Član od: 10.12.2006.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 110 puta na 74 poruka
|
konacno sam se dokopao igre!
e sad imam pitanja za vas: 1. kada dodjem u khorinis i ponude mi da se pridruzim militi, ako ja prihvatim da li mogu da se pridruzim magovima ili nekoj drugoj gildi? 2.posto zelim da budem mag gde mogu da im se pridruzim? ovo su pitanja za sad, idem da uzivam u ovoj odlicnoj igri! |
16.6.2007, 20:57 | #139 | |
Član
|
Citat:
1.Ukoliko se pridružiš jenom gildu tu ostaješ do kraja igre tj ovde nema menjanj strane!!!! 2.Da bi postao mag porebno je prvo postati njihov 'novice' a da bi to postigao moraš da budeš primljen u manastir a to zadovoljstvo će te koštati 1000 zlatnika i jedna ovca pa.... da ti ne kvarim dalje! Poslednja ispravka: wolfgm (16.6.2007 u 21:18) |
|
17.6.2007, 1:48 | #140 | |
Veteran
|
Citat:
Nadam se da sam ti pomogao! Pozz |
|
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
gold edition, gothic, gothic 2 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
6600 nedovoljna za Gothic 2.Kako je moguce? | Jim Bravura | Grafika | 24 | 9.8.2007 20:40 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |