|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
23.8.2009, 0:29 | #1 |
Novi član
|
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u
Imam sledeći problem:
Sledeći problem: Posedujem HP Compaq 6735s prenosni računar sa instaliranim Windows Vista x64 Operativnim sistemom (osuđen sam na njega zbog licence i problema sa drajverima za WinXP, tako da promena OSa nije opcija Konfiguracija računara je dakle sledeća: AMD Athlon x2 Dual Core QL-60 1.9Ghz 2.00GB RAM rezervisana za uporabu spoja sa ATI Radeon 3200 grafičkim procesorom. Računar radi ispravno i Vista sa svojim SP1 uspeva izvući dobar performans, no problem je sa Adobe Flash priključkom. Verzije 10 je. Premda sam probao koristiti 9 i 8 kako bih uklonio problem sporosti. Flash je nepodnošljivo spor bilo u Firefox brauzeru bilo u Operi. Internet Explorer takođe, a Chrome ionako sam po sebi ima problem sa Flashom... Flash je dakle nepodnošljivo spor. U web aplikacijama i socijalnim bulšit igrama poput onih sa Facebook-a. YouTube usporava ceo sistem nakom dva učitana klipa. Ima li ikakvog rešenja ovom ili me računalo ne voli? Računar je došao sa preinstaliranim Windows XP-om sa zakrpama no je problema i tada bilo, a drajveri nisu uspevali ostati prisebni duže od pola sata, tako da ovo ono... |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
Podešavanje - Windows Server 2003 | majtimika | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 20.9.2009 20:19 |
Problem sa linkovanjem na drugu stranicu u okviru sajta | milorad23 | Web dizajn | 4 | 5.7.2009 2:12 |
Instaliranje Windows 98SE sa harda na hard | GagiPappa | Operativni sistemi | 10 | 15.3.2008 17:41 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |