![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Da bi napravio bazu treba da odeš na phpmyadmin, i tamo je kreiraš! Jednostavno je, uneseš ime i create... Posle te podatke uneseš u joomla instalaciju. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Član
Član od: 20.6.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
E hvala na objasnjenja,ali nasao sam mjesto gde sam automatski digao.Znaci koji klik i to je to.Ali sada me zanima kako da uradim neku dobru galeriju slika,da se moze podjeliti pod grupe ?I ako je moguce da reg clanovi mogu ubacivati sami slike ?Ako neko moze mi pomoci evo link
http://gang4ever.freehostia.com/joomla/index.php neka se reg i ja cu mu dati admina...da mi to odradi,ili da mi stupi u MSN da mi kaze kako,volio bih to i jos dosta,ali sada mi je potrebna galerija.?? dej4n.hack@hotmail.com I imal ko dobar template...Takodje bih volio da promjenim BANER,jer mi stoji onaj JOOMLA ![]() EDIT: Takodje bih volio da napravim forum pa da spojim sajt sa forumom,a ja to ne znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Starosedelac
|
![]()
Ajmo ovako, redom.
Prvo, to što si koristio je, na freehostia, Elefante Free Scripts (to nema veze ![]() Galerija: meni je trebalo nedelju dana da nađem dobru, pre svega NORMALNU galeriju za Joomla. Čik pogodi? Nisam uspeo. Zato sam odlučio da pređem na "nezavisno" rešenje, i instalirao sam Coppermine. Ako me sećanje dobro služi, a s obzirom na moje još maloletne godine nadam se da daNadam se da sam pomogao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Član
Član od: 20.6.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Sto se tice tog foruma,hmm ja sam se i lakse snasao B@NE mi poslao ja samo uploadovao na joomlu i imas forum sve spojeno
![]() Ali to sa banerom ja nist ne kontam.1000 puta sam pokusao i nist ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Starosedelac
|
![]()
Evo i drugih nacina za postavljanje banera na sajt.
1. Kreiranje novog modula i postavljanje u njega koda za sliku( bilo na sajtu,bilo na eksternom serveru). E sad baner moze biti samo na pocetnoj, a ako zelis na vise kreiraj modul_baner_1, modul_baner_2... 2. Sama izmena se vrsi preko menija komponente/banners i tu mozes da vidis sve opcije. Vazna napomena da se baneri nalaze u folderu media u joomli tako da ces ih tu naci. 3. Preko neke komponente/modula, ja ti licno savetujem ArtBannersPlus Ako ti se ne svidja on, pokusaj da pronadjes jedan od velikog izbora. http://extensions.joomla.org/index.p...1755&Itemid=35 Uskoro ocekujemo tvoju web stranu sa banerom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Par pitanja u vezi DIABLA II? | Ekiman | Role-Play | 4 | 5.12.2006 4:01 |
Dilema u vezi svega! Please help | Nikola_BN | Šta da kupim? | 13 | 26.10.2006 1:22 |
Pitanje u vezi Asus P5B DVD-RW i IDE HDD! | cur3 | Nosači podataka | 5 | 19.9.2006 23:23 |
Savet u vezi win98! | Alex82 | Operativni sistemi | 3 | 8.9.2006 11:48 |