![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li moze neko da mi kaze nesto u vezi instalacije win98? Radi se o tome da mi je nesto pobrljaveo komp tj. windows oa hocu da ga reinstaliram, ali ne bih da formatiram disk i da rezem na diskove podatke kojih ima mnogoo! Interesuje me ukoliko pokrenem instalaciju preko vec postojeceg W
windowsa, sta se desava? Hoce li mi obrisati vazne podatke sa harda ili ce samo instalirati novi sistem preko starog? Unapred hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Zavisi da li možeš... Ako su ti fajlovi na jednoj istoj particiji onda mislim da ne bi mogao... Ali ako imaš odvojene particije i ako ti je na jednoj samo Win a na druge fajlovi onda možeš samo da ovu particiju sa Win formatiraš i da instaliraš svež Winodws a fajlovi će ti ostati na drugoj particiji. E sad, to sam ja sve radio, samo sa WinXp, ali trebalo bi da možeš isto tako i sa 98-com.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 7.7.2006.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Da budes siguran bez obzira sta radis i sa kojim operativnim sistemom, najbolje je uvek napraviti BackUp. Najbolja bi opcija bila da imas dve particije i time si vec pola problema resio. Prebacis vazne podatke na drugu particiju i da te Bog vidi.
Siguran sam da nova instalacija Win98 nece izbrisati postojece foldere i podatke u njima (mislim na C: particiju), sem ukoliko ti sam ne formatiras HDD. Naime Win98 instalacija ce samo da ti prebrise postojeci windows folder. Ono sto je moguce da ces izgubiti podatke iz My Documents i njih bi bilo dobro sacuvati. sto se tice Program Files mislim to bi trebalo da bude u redu tj da svi programi koje si imao instalirane rade i dalje, mada i tu moze da se desi da neki od njih moras ponovo da instaliras. Koliko se jos secam ovoga to bi trebalo da bude to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Hvala puno-najbolji ste!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ljudi treba mi savet, imam 2 problema!!! (HD, DVD-RW problematični) | Alex82 | Kvarovi | 10 | 6.11.2009 19:39 |
Nova konfiguracija | Mean_Machine | Šta da kupim? | 59 | 17.9.2006 19:29 |
Mustek 1200dpi CIS skener, interesantna anegdota u vezi istoga... | Branislav Gavric | Kvarovi | 3 | 7.6.2006 19:17 |
Savet za kupovinu digitalca, sto pre, hvala unapred svima koji se jave. | EyeFast | ŠDK - Foto i audio/video | 9 | 30.5.2006 19:09 |
Savet u overklokovanju | vladale | Kvarovi | 7 | 7.2.2006 19:14 |