![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() No, moram priznati da sam i ja morao izguglati, bas kao sto je koleZa napisao, kad dodje taj deo, ne pritiskaj nista, jer ako pritiskas, izgledaces nervozno policajcu te biti daleko vise sumnjiv. Jbg, mindfuck ![]() Mislim da je ovo jedini slucaj gde ne treba da se stiskaju tasteri, a uostalom, karakondzule ne postoje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Problem je bio sto nisam imao dovoljno energije, ali uzo sam sejv pa sam napravio novi profil da nastavim od sledece misije.
Evo igrao sam jos par misija, i mogu reci da je igra odlicna. Spoiler za za rollercoaster:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Deo inventara foruma
|
![]()
PREDJOH!
Juce sam skoro ceo dan intenzivno igrao, i jos jutros i presao. Spoiler za za ending:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 191 puta na 123 poruka
|
![]()
I predhodna Quantic Dream-ova igra, Omikron the nomad soul je bila odlična, tako da je preporučujem onima koji je nisu već prešli.
http://www.sk.rs/2000/01/siop07.html Fahrenheit sam prešao tri puta, i jedna je od najboljih igara koje sam igrao. Najteži momenat mi je bio: Spoiler za Momenat:
Ostalo je bilo laganica.Inače, Carla Valentine mi je ubedljivo najača "heroina" iz video igara. Šteta što nema Heavy Rain-a za PC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Banned
|
![]()
Pa jel si disao vazduh za ovo vreme ?
Kad pre predje jbt. Omikron nisam igrao, i mislim da ta igra pripada onoj grupi starijih igara koje je trebalo igrati onda kad su izasle, a ne sad deceniju posle. A Heavy Rain cu definitivno morati nabaviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja tu knjigu nisam ni nasao, nije mi ni trebala, a sto se tice brzog prelazenja, jbga, nisam imao sta drugo da radim
![]() Poslednja ispravka: DeCoy (20.2.2011 u 17:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Član
|
![]()
@Shomi
Kako misliš "nisi našao knjigu", zar nije ona obavezna?. Mada možda i nije, igra ima dosta takvih momenta. Dobar je momenat i kad: Spoiler za Momenat:
Najviše volim da igram ovu igru zimu, nekako doprinosi atmosferi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne mora da se uzme knjiga, a kako da ne spasis devojcicu? Mislis da je das onom liku iz purple clana na kraju? Ja sam ga rasturio u komadice
![]() Sve u svemu, odlicna igra, uf sto nije malo duza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Član
|
![]()
Na kraju igre ako izgubiš borbu sa onim iz purple i orange klana, u napuštenom skladištu, dobijaš "tužni" završetak igre. To je umesto game-overa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ha, nisam to znao. Sta se desi ako kao Tyler odes iz policije sa Sam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Član
|
![]()
Kolko se sećam, ne dešava se ništa ako Tayler ode sa Sam, pošto on nema nikakvu ulogu na kraju igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
K'o grom iz vedrog neba, za par dana, tj. 29og na steam-u, treba da se pojavi Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered... Bar ako je verovati leak-u sa Amazona, koji je prenet na nekoliko kredibilnih izvora, poput Gamespot, PCGamer i Eurogamer.net, gde sam i malocas naleteo na tu vest.
Naslov dovoljno sve govori, a rec o jedinoj PC igri iz odlicnog Quantic Dreamovog serijala interaktivno akciono-avanturistckih drama. Fahrenheit je uvertira, konceptualni prethodnik Heavy Raina i Beyond:Two Souls, koje su PS3 ekskluzive... Bas sam do skora igrajuci Murdered: Souls Suspect dobio neku asocijaciju i podsecanje na Fahrenheit, kojeg sam obrnuo najmanje dva-tri puta, od toga zadnji put 2009. valjda... Za stare ljubitelje prilika da se opet podsete a i za sve one koji su propustili (davno vec bese 2005) odlicna prilika da okuse jedan pomalo specificni zanr u remasterizovanom ruhu. Naravno, ukoliko ovo nije neki hoax ili slicno... ![]() P.S. Ne znam stvarno sta mi bi pre koju godinu kada sam napisao onakav, prethodni post u ovoj temi ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 9 korisnika se zahvaljuje korisniku Red Wing na korisnoj poruci: | ||
Asmodeus (28.1.2015), AwesomeDude (28.1.2015), bela lampa (27.1.2015), ezenkiel (27.1.2015), Grond (27.1.2015), leka (26.1.2015), Rainman (27.1.2015), Sh0m1 (27.1.2015), Yonai (27.1.2015) |
![]() |
#154 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 847
Zahvaljeno 258 puta na 145 poruka
|
![]()
Videh screenshotove pre neki dan na Amazonu, uopšte nisam oduševljen...
Grafika je kao oštrija, jasnija i svetlija, ali u principu sve je isto. Plus ne znam kako se "svetlije" i "šarenije" uklapa u atmosferu ove igre. Što se mene tiče, ovoj igri uopšte ne treba vizualni remake. Ako joj nešto fali onda je to kraj, da scenarista napiše novi umesto ovog što mu pas pojeo pre nego što su završili igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uh secam se jos davno (ima 7-8 god. sigurno) sam sasvim slucajno naisao na ovu igri kod lokalnog dilera, tada jos internet nije bio toliko popularan, pa sam se bas lepo iznenadio kada sam poceo da je igram. Bas sam se mocno osecao, kada sam posle sporog pocetka kao obican covek, poceo da skacem 10 metara uvis i radim matriks stvari, bas sam se osecao mocno dok sam igrao, za rasliku od nekih drugih fantazijskih naslova. U to vreme nisu bas bile ceste QTE igre, i za mene je to bilo nesto novo i imerzivno. To je mozda bilo prvi put da me zahvatio virus konzilitis, sem nekih stariji PS1 naslova, ovo je bilo za mene drugacije iskustvo, nego sto sam navikao, posto sam PC gejmer ceo zivot.
Koliko god da ima mana, ova remaster verzija ce me ponovo naterati da se prisetim dana kada sam je prvi put odigrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 847
Zahvaljeno 258 puta na 145 poruka
|
![]()
Ja sam je prešao bar 3 puta, poslednji put pre par godina. I ništa mi nije smetalo što se tiče grafike...
Generalno sve mi je fenomenalno u igri osim pomenutog kraja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.455 puta na 3.981 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 778
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka
|
![]()
Nice, a kada ce da pokazu video sa Remastered verzijom igre?
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci: | ||
zvucnjak (29.1.2015) |
![]() |
#159 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.952
Zahvaljeno 2.018 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Ovo mora da je neka sala? Igra izgleda identicno kao verzija koja je izasla pre desetak godina...
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#160 |
Starosedelac
|
![]()
Ko vam je kriv što ste ćoravi, samo slepac ne vidi očigledno poboljšanje u grafici za 0,0000001%.
![]() ![]() p.s - da li ste videli sysreq za igru? X) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, fahrenheit, indigo prophecy |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|