![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nadam se da nisam pogresio sobu, ako jesam premestite temu.
Ovako: Bavio bi se ozbiljnije prebacivanjem vhs, vhsc,beta i ostalih anolognih formata na komp. Za to koristio bi i ozbiljniji hardver. Pa me zanima vase misljenje koje parce hardvera bi koristilo. Cenovni rang do 250E 1. Prvo sam razmisljao o Pinnacle Moviebox DV, koji ima konekciju sa kompjuterom preko firewire. Sta mislite o ovome, ima li neko iskustva sa ovim. 2. Nasao sam u jednoj firmi PYRO A/V Link konvertor koji takodje ima konekciju preko firewire. Uz njega se isporucuje Premiere Elements. Evo linka: http://www.adstech.com/products/API...asp?pid=API-555 Ili mozda neko drugo resenje. Najbitnije je da se snimci skidaju u Dv ili neki nekomopresovani materijal i ono sto je najbitnije da zauzece racunara bude sto manje(mada kad je firewire u pitanju manji je zauzece). pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Upotrebi bilo koji hardver koji ima video in i uradi capture u DVAvi. VHS je toliko loš format da ga skoro ništa ne može dodatno degradirati....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
bas tako.
jeftine tv kartice to rade, ali ne preko fire wire vec analogno preko chincha ili s-a. podesis u virtual dubu da se grebuje u neki dv codec (recimo panasonic) i uzivaj ![]() bolje nemoj nekompresovano da grebujes, fajlovi ce ti biti jako veliki a za dv ce biti 13gb/sat. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |
Koji Slack da instaliram na stariji laptop? | damon | Slobodni softver | 2 | 12.1.2006 14:14 |
prebacivanje slike sa graficke na tv problem | tool.keenan | Grafika | 3 | 12.1.2006 13:18 |