![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nesto se ovde zbiva sto ja ne razumem...
Koristim Kaspersky AVP 5.x.x.x vec vise godina i do sada nisam imao nikakvih problema... Ali danas je sistem usled preopterecenja pao, i kada se ponovo podigao, Winsows Security Centar me je obavestio da je Kasperski ugasen... Probao sam da ga startujem manuelno ali nema efekta... Ili se u Task Menager-u pojavi da radi i nestane za minut, ili dobijem poruku "Kaspersky is already started by another user"... kavsvc.exe radi sve vreme i kada pokusam da ga ugasim: "Acces denied!"... Slicno se desava i sa Windows Firewall-om, radi prvih x sekundi po startovanju i onda se ugasi... Kada pokusam da dobijem setovanja u Control Panel-u dobijem: "Due to an unindentified problem, Windows cannot display Windows Firewall settings"... Do sada na ovo nisam obracao paznju, ali moze biti da je povezano... Pokusao sam i sa System Restore Pointom (kreiran nocas u 3), ali bez uspeha... Kaspersky je ovih dana pronasao neke Worm-ove, ali juce na On Demand scan-u (podesenom na "Maximum") nije pronasao ikakav sumnjiv fajl... Malo sam vise nego zbunjen... Sta bi mogao da bude problem??? Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Jesi li probao da iskljucish Windows Firewall i Security Center?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 11.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Problem sa Kaspersky-im je resen...
Malo sam se baktao sa "Safe Mod"-om i uspeo da ga uninstaliram, cak sam uspeo da spasem i sve virusne definicije (baza je inicijalno stara preko 700 dana ![]() Instalirao ponovo, vratio baze i sve opet radi... Buni me samo ovaj Firewall... Aj da uopste ne radi pa da razumem, ali... Kada se odmah po dizanju sistema pogleda, Security Center prijavljuje Firewall - ON i onda se sam od sebe iskljuci... Ne znam sta bi tu mogao da bude problem... Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Shto uopshte ne iskljucish te smarace Firewall i Security Centar?Ko josh drzi Win Firewall?Instaliraj neki normalan firewall, tipa Zone Alarm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.543
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Ili jos bolje Outpost. Dosta ljudi na ovom forumu kazu da je bolji od ZA. JA uskoro prelazim na njega.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta za 500-550 € | Axel Freeman | Šta da kupim? | 102 | 2.10.2008 2:22 |
Problem sa internetom | solid_snake | Kvarovi | 3 | 27.8.2006 21:11 |
Problem sa zvukom | GameFREAK | Kvarovi | 0 | 12.8.2006 1:00 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |