![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Drug mi je narezao neke vazne podatke na cd i pri pokusaju kopiranja jednog od tih fajlova pojavi se nesto kao : Couldn`t copy this... , I/0 error ... Ocigledno je da nije dobro narezao, pa sam se pitao da li nekako mogu prekopirati te fajlove na Hard disk.
PS. Probao sam da napravim sliku preko Alcohola ali nije uspelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Imaju neki programi koji sluze da se kopira sadrzaj ostecenog CD-a na HDD. Ima negde ovde takva tema sa adresama i ostalom, pa vidi nadji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
pogledaj ovde http://www.pctv.co.yu/download/ mislim da ima jedan program koji kopira podatke sa ostecenog disc-a.Ili uzmi otvori Google pa mu ukucaj "kopiranje ostecenog cd-a/disc-a" pa pogledaj sta ce da ti izbaci!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]()
Skeniraj disk pomocu Nero CD-DVD Speed. Ako ima mnogo crvenih polja ili ako su više od tri u nizu onda je CD spreman za bacanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Partition Magic 8.0 - Error 117 | ForceWare | Aplikativni softver | 4 | 20.8.2006 18:13 |
Grub error 17 kod SuSe 10 problem | Milos_SD | Slobodni softver | 12 | 6.6.2006 16:58 |
CPU Fan error | Preteca | Kvarovi | 20 | 2.5.2006 2:20 |
Bios checksum error .... | takinada | Osnovne komponente | 3 | 3.4.2006 15:20 |
Hdd Error ??? | D.J.Quimby | Nosači podataka | 26 | 29.1.2006 6:24 |