![]() |
![]() |
![]() |
#301 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.640
Zahvaljeno 3.784 puta na 1.847 poruka
|
![]()
Resio sam stone trola kao prvog healt bar bossa, a odmah nakon toga i Margita…
Koliko je bitan two handed mod? Ja bez stita ne mogu da funkcionisem |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 609 puta na 368 poruka
|
![]()
Ja sam štit zanemario, imam ga čisto za neke sitne neprijatelje koji smaraju, i kojima mogu da radim guard counter (koji btw postaje gotovo beskoristan čim se malo odmakne u igri jer kad neprijatelj spamuje 5 napada, džaba counter kada biva prekinut).
2-handed mislim da povećava damage za 1.5, što je izuzetno korisno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 793
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka
|
![]()
Onoliko koliko si dobar sa refleksima.
Ja se tek sad, u zadnjoj trećini igre, oslobodio malo da ne koristim štit i to samo zato što koristim Radanovu mačetinu koja toliko ošamuti neprijatelja da ne stigne da reaguje nakon toga. Naročito ako je udarac iz skoka. Inače, mislim da sam naleteo na novi Blight-Town. A baš sam se pitao da li će da ubace tako nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Kekule Mekule
|
![]() Citat:
Plus ako furas greatsword ili bilo koje teze oruzje counter traje toliko dugo da ga ni na kraju komba skoro nikad ne izvrsis a da ne popijes udarac. Meni je navika da drzim stit, vise mi sluzi kao pokrice od loseg roll-a nego sto cu sad ja tu da blokiram napade. Sve one karakondzule pre Godfrika su meni licno veca zezancija od njega, osecao sam se kao kada sam isprangijao Nihilusa u kotoru 2 kao malo dete i onda dodje sith apprentice i odvali me kao budalu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |||
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
Juce sam igrao ceo dan, dostigao lvl 24-25 i ovo nije nimalo naivno, ginem cak i kod mobova, nisam ni onog prvog bossa Tree Sentinel uspeo da ubijem kad se izadje iz tutorial pecine.
Igra nije nimalo friendly, pogotovo za pure melee build. Citam po redditu sta kazu veterani, koji bossevi su najtezi, vidim da se spominje neka "Melanija ![]() Sta ovaj lik koristi, jel to neki fireball spell, posto vidim da mu trosi staminu, a ne manu?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Veteran
Član od: 29.6.2016.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 202 puta na 172 poruka
|
![]() Citat:
I pod obavezno da se koriste summon spirit ash-evi (upgrade-ovani na što veći level) + ashes of war i onda ova igra dobija neki ''easy'' mod. Topla preporuka je ashes of war ''Hoarfrost Stomp'', to je tehnika koju je Frida koristila u DS3...prosto me sramota otkad ovo koristim u igri...toliko mi dobro ide da mi je neprijatno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Starosedelac
|
![]()
Konačno sam se odlučio za respec! (iako sedim na 10 Larvinih suzica
![]() Rokam Moonveil + Meteorite Staff, nabudžio INT primarno, Vigor, potom DE. Moraću malo da nabudžim i FP, nikad u souls igrama nisam koristio magije pa sam prevideo koliko mnogo troše ![]() Uz par charmova koji su fokusirani na magije i ovaj build, mislim da neće biti problema. Treba se naviknuti ali ovo mi taaako leži. Moonveil kida sa njegovim art napadom, i izgleda brutalno. Magije su isto kul, samo moram da se fokusiram na gravity spellove jer ih ovaj konkretan staff pojačava, a trenutno nemam neki bolji upgradeovan, ovaj se lako može naći, ima S scaling, ali ne može da se apgrejduje. Završih s prestonicom, idemo dalje! Iskreno, od Margita nisam imao poteškoće ni sa jednim boss fightom. Više su me ubijale one bezvezne kočije u tamnicama, mater im ![]() Radahn pao iz druge, Morgot iz prve, dosta opcionih bosseva isto tako. No već sad kad sam izašao iz Lyndella, primetan je porast u jačini ovih mob neprijatelja, videću koliko će mi trebati da se naviknem na ovaj hibrid magije i dexterity-ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A kako funkcionise inventory, jel se samo oružja koja su mi equipovana računaju u težinu? Gledam da mi bude medium težina, čitao sam da treba izbegavati heavy load, a light load mi nekako ne ide s obzirom da budžim vigor, strenght, endurance, a dexterity manje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Pogledaj one charmove koje stavljaš, ima neki koji povećavaju equip-load. Ja baš igram strength build i mnogo sam nalevelovao Endurance i nikad nije dovoljno. Inače, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci: | ||
Cracked But Whole (10.3.2022), Vlajk@ (12.3.2022) |
![]() |
#310 |
Starosedelac
|
![]()
Pratio sam jedan quest i vratio se u Caelid da ga nastavim. Sad kad one-shotujem apsolutno svakog ebenog t-rex džukca i one spermobacačke vanzemaljce, samo mogu reći:
It's payback time muthafuckaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
100% je
![]() Ja nisam mogao da nadjem put do centra grada, zavrsio u seweru ni kriv ni duzan, reko, ma ovuda je ![]() @bojanh imas 2 pecine iznad crkve pa levo, probaj njih da nadjes. imas i pecinu dole ispod na plazi (tu je boss zeznutiji doduse). pusti tree sentinela da jase bar jos neko vreme ![]() svrati do crkve (gde je prodavac) vidi da nema neka vestica (mozda treba da je mrak), da ti da 3 vuka. @nex ciljas medium load, light load ima malo duzi i brzi roll, ali mislim da medium roll radi posao savim dobro do kraja game. inace ako vec nemas equipped shield u levoj ruci, slobodno 2hand bilo koje oruzje. edit: svaka cast za margita! |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Recimo za tog trola ne vredi stit, samo kotrljanje i sa dve ruke....Ali, za sada, nisam naisao ni na jednog bosa gde je stit potpuno besmislen da bi morao samo sa dve ruke da vitlam. Za sada, predjoh dosta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Vladimirus86 (10.3.2022) |
![]() |
#315 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
Najlakse je igrati tako sto dual-wield dva utra-greatsword-a i raditi iskljucivo jump attack L1. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Resio sam Godricka iz treceg pokusaja, a na prvom pokusaju mi falio jedan udarac
![]() Spoiler za Gostoc:
Padali su bossovi danas i levo i desno, pomalo osecam repeticiju u gameplayu, ali dobro...sad da vidim sta su ove great rune |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Kekule Mekule
|
![]()
Padaju dzinovi na kolena i sa 4-5 light attackova greatswordom po clancima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
69 sati pise na sejvu. Naricajuce poluostrvo i Limgrave ociscen od svih sponujucih neprijatelja u svim tamnicama i tajnim mapama kojima se moze pristupiti iz ovih oblati. Mnogo ima . Recimo da sam na mozda 30. satu pomislio "E jos ova tamnica/bos pa idem u zamak" i tako danima vec.
Za same boseve mi je trebalo neobicno malo u odnosu na ocekivano, mozda 15 sati za sve njih. Kod Sekira sam imao po 5,6 sati frustracije za neke boseve ali ipak to mi je prva igra te tezine a tog tipa i prva polovina igre mi je legla mnogo teze nego kasnije ipak se navikne na drugi pristup. Neke delove nisam hteo samo da pretrcim nego bas da ocistim kako mislim da treba , bilo mi je zanimljivo da dajem sebi neke izazove . Sredio sam Margita i tu stao. Mislim da nema nista vise ,nijedan cosak preskocen ali ko zna. Toliko me ne mrzi da igram polako i temeljno nego bas suprotno, plasim se da ne potrosim igru prebrzo ![]() Idemo dalje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ja kapiram da neki ljudi vole da igraju sporije, ali ti samo što nisi krenuo unatraške ![]() To je samo jedna desetina sadržaja, uzev u obzir da ako nisi previše overlevelovan kasnije, može ići i sporije zbog težine, ali to bi značilo da ćeš sve preći za 500-600 sati, što je baš mnogo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ring of Elysium | cages | Mrežne igre | 7 | 10.3.2019 22:00 |
DIY Light ring | Starface | Foto i audio/video | 0 | 4.11.2018 16:49 |
Call of Duty: Black Ops 4 - akcija! | Kole | Dešavanja i događaji | 11 | 2.11.2018 16:50 |
Dark Souls II | Exia | Role-Play | 1418 | 1.6.2018 13:30 |
Lucent Win modem ne daje RING, AT komande pomoc | jzeljko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 23.6.2010 15:53 |