![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da ste malo zapostavili programe i igre za Javu.Nemaju svi Simbiane i pametne telefone.Npr.opis Opere Mini ste napisali u ovom broju,iako je ja imam već oko 5 meseci.Mogli biste bar malo da se osvrnete na nas jadne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Symbian i ostali operativni sistemi su logično više zastupljeni s obzirom da imaju sve veću primenu a činjenica je da se mnogo češće pojavljuju kvalitetniji symbian nego li java programi; za igre je donekle jednaka situacija. Ako je neki program vredan paznje, i zaista se može pokazati korisnim, on će zasigurno naći svoje mesto u rubrici - isto važi i za igre. E sad, neke aplikacije u javi nisu kompatibilne sa starijim (lošijim) modelima najviše zbog svojeg zastarelog platformskog okruženja a za tu ostarelu platformu se uopšte i ne prave programi. Biće i jave naravno, ali ipak su mobilni operativni sistemi primamljiviji, kvalitetniji i raznovrsniji u svojoj ponudi softvera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 74 puta na 50 poruka
|
![]()
Ja se ne bih slozio da su zastupljeniji Smartphone aparati. Cak suprotno. Mnogo vise ima obicnih telefona, pa zato ne bi trebalo da se zapostavi java. Ako programi ne postoje, onda barem pisite o igrama jer svi telefoni podrzavaju javu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Smartphone postaje sve zastupljeniji, referirano je u tom kontekstu.
Kao što rekoh, biće i igara samo da budu vredne pažnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 4.5.2007.
Zahvalnice: 365
Zahvaljeno 17 puta na 12 poruka
|
![]()
Trenutno više korisnika ima java telefone, dok su simbianovci u porastu, ali su i skuplji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Programi za razvoj web prezentacija | Bole-M | Web razvoj | 69 | 12.3.2012 23:24 |
Programi za pustanje TV-a | Gerovit | Video/TV softver | 8 | 24.1.2006 14:16 |
Startup programi | hacker_aca | Operativni sistemi | 7 | 6.12.2005 1:36 |