![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Primetio sam da ne dobijam notifikacije o prispeloj poruci na facebook messengeru ako nije instalirana i facebook aplikacija. E sad posto je moj telefon trzav maleni stari telefoncic i nije u stanju da izadje na kraj sa obe aplikacije u pozadini istovremeno, potrebno mi je neko resenje kako da dobijam notifikacije samo za facebook messenger.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 241 puta na 200 poruka
|
![]()
Probaj ovako:
1. Instaliraj obe aplikacije 2. Otvori Messenger i ukucaj username/password 3. Nadji FB u meniju telefona i prevuci na "Informacije o aplikaciji" 4. Kada ti se to otvori, odradi "Force close" ili "Prinudno zaustavi" i obrisi cache/privremene podatke (sad ti je FB skroz iskljucen, moraces nakon svakog restarta to da radis osim ako ne deaktiviras preko neke druge aplikacije FB autorun) 5. Neka ti neko posalje poruku, ako ti stize sve imas obe aplikacije a samo ti Messenger zauzima resurse, dok FB zauzima nesto sitno. Korak 4 mozes da odradis i za Messenger kada hoces da se izlogujes, posto tupava aplikacija nema "Log out" opciju iz nekog razloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
E ljudi moji, šta fali pristupanju fejsbuku preko običnog internet pretraživača? :/
Aj za ovaj slučaj ok, potrebne su mu notifikacije, al generalno nema neke potrebe za fejsbuk aplikacijama :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 241 puta na 200 poruka
|
![]()
Sto se mene tice, ne fali nista, ja 98% vremena ulazim preko Opere Mini na FB, nedavno su ovi iz FB-a (ili Opere, ko zna) prilagodili i prikaz, skroz fino radi sad i ne zavisis uopste od ovih njihovih aplikacija - zderaca RAM-a i baterije.
Zato obe aplikacije drzim u telefonu ali "prinudno zaustavljene" osim kada sam negde na WiFi prikljucen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam to rešio tako sto sam obrisao update za face, i vratio staru verziju. Sve lepo sljaka bez mesingera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Facebook Messenger | Porsche | Aplikativni softver | 6 | 19.3.2014 20:22 |
Facebook i Twitter pluginovi | zukov | Web razvoj | 4 | 11.3.2014 23:59 |
[Android] Facebook Messenger | Borko Motorko | Programi za mobilne telefone | 18 | 11.5.2013 12:58 |
Facebook problem - Incorrect Email | Super Mario | otpaTci | 1 | 6.12.2011 17:23 |
Windows Live Messenger odbija da se sign-inuje | anqe1ki11er | Aplikativni softver | 17 | 16.9.2009 20:05 |