|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
16.4.2012, 20:34 | #1 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 365 puta na 267 poruka
|
Potreban drajver za HP Omnibook XE2 DD
Ne, nije greska ... Dobio sam ovaj laptop za dz, a na njemu je bio instaliran win 98 na italijanskom. Iskopao sam negde cd Windows Millenium edition i instalirao, svi drajveri su instalirani osim onog za graficku i za modem. Modem i nije toliko bitan ali ako neko ima ili zna gde ima, neka napise za grafiku. Windows je instalirao genericki, ali rezolucija je ogranicena na 640*480, te je prikaz manji i uokviren crnim ivicama, kao i broj boja na svega 16.
Nasao sam na netu ta je u pitanju grafika Silicon Motion LynxE ali nikako nisam mogao da nadjem drajver za Win ME. Pokusao sam sa WIn 98 drajverima, i slika se prosirila i boj boja je bio 16 bit (normalno) ali kada bih usao u podesavanja displey-a rundll32 je prijavljivao gresku i sledio bi crash. Znam da je ovo slabo do zla boga, ali office 2003 i stampac bi radili na njemu, pa molim nekog ako ima resenje neka napise. Da rezimiram: 1) Drajver za grafiku (Silicon Motion LynxE) 2) Drajver za modem (ne znam koji je na ovom modelu) P.S. I da, jos uvek je u nekim delovima nase divne zemlje dial up jedini nacin pristupa internetu. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Potreban drajver za Q tech web cameru | PS mode | Ostale komponente | 1 | 7.4.2012 18:17 |
HITNO POTREBAN DRAJVER ZA GRAFiCKU | JJovan | otpaTci | 1 | 6.12.2011 19:52 |
Potreban drajver za zvuk! | mile66 | Zvuk na računaru | 8 | 12.3.2010 2:07 |
Potreban drajver za zvučnu karticu | Do@ OldSchool | Audio softver | 2 | 14.11.2009 15:25 |