![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Inace, pretpostavljam da si igrao BS2? Znam da su ga na Adventure Gamers ocrnili, ali po meni ta igra staje rame uz rame sa prvim delom. Trojku nisam igrao (jos), a cetvrti deo je ubedljivo najgori u serijalu. Strasno je da su ga bolje ocenili od dvojke. Sto se glasova tice, meni su bili bas simpaticni. ![]() edit: Sad videh screenove. Ovo je Broken Sword kakav zelim da igram. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao sam prva dva dela (koji su najhvaljeniji) i ništa mi se posebno nisu svideli (iako su to bile četvrta i peta avantura koje sam u životu odigrao, pa još nisam znao za bolje). Možda me i pamćenje vara: nemoguće je (valjda) da se BS skoro svima strašno mnogo sviđa, a meni tako malo.
Opet, oni glasovi su me toliko nervirali, da bi i mnogo bolja radnja ostala u senci lošeg dojma ostavljenog na moje (sirote) uši. Ima još jedna stvar: onaj glupavi i potpuno "biased" "PC Gamer" je u prvom broju koji sam video stavio BS 1 rame uz rame sa teškašima kakvi su "The Secret of Monkey Island", "Day of the Tentacle", "Sam & Max Hit the Road", pa sam očekivao previše. A još sam "Broken Sword: The Shadow of the Templars" i "Broken Sword 2: The Smoking Mirror" odigrao neposredno posle kolosalne avanture "Grim Fandango": BS nije imao ni najmanju šansu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Doduse, jedna stvar je sigurna. Drzi se dalje od cetvorke. ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
zoran845 (15.4.2008) |
![]() |
#185 |
Banned
|
![]()
Ja nis' nisam skapirao
![]() Jel ce ovo biti novi nastavak, na radnju 2.dela or what ? Meni se generalno svidja ovaj serijal, najvise 1. i 2. deo. P.S. Sve igre ocigledno imaju svoje vreme za igranje. I ako ti u pravom trenutku legne neka igra, voleces je zauvek. Primer: za mene Tomb Raider, iako nema veze sa pravim avanturama. Ma moracu i Syberiu da pomenem ![]() Ja na vreme, kad je trebalo nisam igrao GF, i evo od skoro stoji instaliran, i igrao sam ga 1-2 sata, zaglavio se negde, i uopste nemam zelju da nastavim da igram (na to utice i sto je jedini nacin da je igra, u window modu). To vama zvuci sigurno neverovatno, ali kljucna rec je timing ![]() Poslednja ispravka: Pjanovic (15.4.2008 u 0:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Banned
|
![]()
Ne znam da li je pomentua ova igra, ali u pitanju je revolucija u avanturama, znam da nemam dovoljan staz, ali nemam ni nedovoljan
![]() U pitanju je igra Experience112. Ima opis u novom Gameplay-u. Valjda prva avantura (igra) u kojoj necete videti/voditi glavnog lika. Pitate se sta je sad ![]() Glavni lik u igri prakticno sedi u nekoj kontrolnoj sobi, u kojoj ce tokom igranja moci da upravlja kameram, osvetljenjem,... kasnije i nekim, kompjuterima (siframa), kranovima... sve da bi pomogli devojci koja je valjda izgubila pamcenje, kako bi se snasla u raznoraznim situacijama (izasla kroz vrata za pocetak). Poenta je da glavni lik (vi) sve to posmatrate preko sigurnosnih kamera... Skinite demo pa kushajte ![]() Ja sam danas skinuo demo, probao, i odusevljen sam idejom, do sad nevidjenom, svojim ocima ![]() site: http://www.experience112.com/ Nije jos izasla full verzija. Da rezimiram, igra jeste revolucija, ali to automatski ne znaci da se moze reci i da je odlicna, to tek treba da zakljucim. Ipak, zbog revolucije (plisane,..., avanturisticke ![]() ![]() Poslednja ispravka: Pjanovic (15.4.2008 u 1:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Član
Član od: 26.8.2007.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 124 puta na 47 poruka
|
![]()
Izashla, josh novembra, ali na francuskom. A verzija na engleskom pre par meseci.
Za Americhko trzishte je igra izashla pod imenom The Experiment. http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=22488 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MiDa na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (15.4.2008) |
![]() |
#188 |
Banned
|
![]()
Cudno, na sajtu poslednje sto pise je da je izasao demo
![]() Nisam koristio search.... pocetnik ![]() Uglavnom Shlaymara je tamo dosta detaljnije objasnio, ali mi nije jasno da ta tema ima premalo postova, valjda se igra nije primila previse medju avanturiste. Odoh da je igram, a GF ce sacekati neke druge dane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Član
|
![]() Citat:
Inache, igra mi se za sada svidja. Tek sam je instalirao. Stvarno je drugachija od ostalih avantura, definitivno po gameplay. Svidja mi se shto ti tek treba da provalish ko je za kontrolama, iako ustvari njega kontrolishesh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Banned
|
![]()
Kao sto vidis po nastavku prethodnog posta, vec sam otisao na tu temu, prebacio sam se na .rs, pa onda ispratio tvoj link...
Kazes dobra... jel ima nekih vecih bagova ? Rekose u Gameplay da je dosta teska, mada to ne moze biti i nije mana, samo pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dio37 na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (15.4.2008) |
![]() |
#193 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Mr. Spatula
|
![]()
Iako su rekli da nece biti trilogija, Frictional Games-ovci su ipak odlucili (tj dobili pare) da naprave i treci deo Penumbre - Penumbra: Requiem. Kazu da ovo nece biti klasican nastavak vec vise kao ekspanzija (verovatno stand-alone). Takodje ga nece biti ni u prodavnicama vec ce se skidati sa neta i to iskljucivo preko GamersGate download portala. Igra je najavljena za pocetak juna 2008.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Da znam da li da skidam... ![]() Ne bih da budem cepidlaka, ali zar ovi linkovi nisu zabranjeni na forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, datum izlaska, news, novosti, release date, sta ima novo, vesti |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skoro Novo za Novo? | real022 | Šta da kupim? | 7 | 8.1.2008 16:06 |
Novo napajanje za geforce 8800gts | yahhoo | ŠDK - Ostale komponente | 15 | 11.12.2007 15:23 |
da li je bolje novo ili polovno? | mcdado | Šta da kupim? | 26 | 10.3.2007 14:38 |
Staro za novo | voodoo_ | Tekstovi u SK | 2 | 29.4.2006 16:20 |