![]() |
![]() |
|
|||||||
| Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.017
Zahvaljeno 4.115 puta na 2.471 poruka
|
![]() Ne nađoh temu nigde. Igra je još uvek u early access na Steamu ali sam ja već upucao 75h i mogu reći da je igrivija ispeglanija od dosta AAA naslova na dan izlaska. U pitanju je mix RTS i tower defense. Kampanja koja je sada 75% završena podseća puno na Warcraft III i ima OK pričicu, heroje i zadatke. Težina je umerena i iskusio sam par bagova ali nijedan nije game-breaking. Sastoji se od 17-ak misija trenutno. Survival mod je već jasno napravljen po uzoru na They Are Billions ali sa jednim auto save i jedim maunal save (može da se koristi više puta ali samo poslednji ostaje za load, pa treba paziti da se ne pravi u bespovratno lošoj situaciji) na koje se uvek možete vratiti. Zato prašta više od TAB-a. Igra funkcioniše dobro i zarazna je. Grafika je lepo ispeglana i pregledna. Nisam primetio usporavanja kada u poslednjem talasu krenu hiljade nightmare-a sa svih strana. Možda najveća mana u ovom early accesu je nedostatak raznolikosti frakcija, a i samih mapa. Core gameplay je tu, pa se nadam da će se i ovo proširiti do finalne verzije. Uglavnom, nije Starcraft, pa čak ni TAB, ali može da posluži.
|
|||
|
|
|
|||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| age of darkness, final stand |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
| The King of Fighters '98 Ultimate Match Final Edition | Boondock Saint | Akcione igre | 2 | 1.1.2015 22:02 |
| World Of Darkness | Bathoryy | MMORPG igre | 10 | 15.4.2014 20:46 |
| Umesto na stand by automatski ide na hibernation | liker | Kvarovi | 5 | 30.7.2011 16:24 |
| Problem sa Stand By | Lord_WereWolf | Operativni sistemi | 10 | 22.11.2009 15:20 |