|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
19.9.2010, 15:41 | #1 |
Član
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 38 puta na 31 poruka
|
Multiple desktop
Pozdrav svima... Ako nisam potrefio temu molim moderatore da je prebace gde treba. Naime:
Trazim program koji mi omogucava da imam kompletno razlicite desktope - nekih 3 ili 4. Ali da svaki bude neovisan sto se tice ikonica na desktopu. Probao sam par programa i rade tipa: U jednom otvorim photoshop, u 2 otvorim igru, u 3 xxxx u 4 zzzz i sve je ok... ALI, svi mi imaju isti desktop, tj. kad sa desktopa 1 obrisem ikonicu xxxx.exe on mi je obrise i na 2. i na 3. i na 4-om desktopu. Sta ja u stvari hocu: desktop 1: da nemam nista na njemu osim ikonica za games desktop 2: da nemam nista osim ikonica za programe desktop 3: da... osim shortcuts za foldere desktop 4: da... osim shortcuts za random nesto Znaci hocu 4 razlicita desktopa sa 4 razlicita seta ikonica Da li neko zna kojim programom to mogu da uradim. Mogu da napravim preko nekoliko nacina u windowsu tipa hiden toolbar pa... To znam, ali me zanima da li neko na program koji to radi? Hvala |
19.9.2010, 17:44 | #3 | |
Član
|
Re: Multiple desktop
Citat:
Nije los program, ali nije to sto ja zelim. Moze da se odradi, ali recimo u mojoj trenutnoj rezoluciji ako 2 puta odem desno /ne idem na okretanje pa da ga ja zaustavim - nego na korak - win taster + >/ onda mi originalni desktop bude pomeren za 10 cm pa opet ne vidim sve. Mogao bi mozda da se snadjem i sa ovim , i da nadjem bas onaj background koji pase mojoj rezoluciji.... ali kontam da ima boljih resenja kao sto su i ostali programi /tipa u treju ti se pojavi ikonica na koju kad kliknes izadje ti 1,2,3,4 i kad kliknem na 1 dobijem desktop 1 kad kliknem na 2 dobijem desktop 2/ samo da mi da da mogu da manipulisem ikonicama! Kome treba kvalitetan, zamiljiv i cool program za manipulaciju desktopom ozbiljno preporucivam 360 Desktop! Ja cu ga instalirat na laptopu, jer tamo nemam toliko stvari koje su mi neophodne; na desktopu mi ipak treba nesto drugo! Hvala ti na super programu! |
|
19.9.2010, 19:18 | #4 |
Deo inventara foruma
|
Probaj onda, VirtuaWin.
|
19.9.2010, 19:34 | #5 |
Član
|
Njega sam probao neposredno pre nego sto sam napisao prvi post! Mozda negde u opcijama i postoji to sto meni treba, ali ja nisam nasao...
Ako neko zna nacin da to uradim sa njim bio bi mu zahvalan! |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kablovski modem Motorola -> AirLive 5460apv2 -> PC desktop na LAN, laptop bežično... | Maverick | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 18.5.2011 0:25 |
Properties -> desktop - minut čekanja | real022 | Kvarovi | 4 | 24.1.2009 13:55 |
Klinac ubio Đenku (desktop prazan) | urke | Operativni sistemi | 9 | 29.12.2007 13:18 |
Wireless ADSL Gateway -> Desktop + Laptop | stevan1986 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 13.11.2007 19:12 |
ATI Radeon desktop effects | SrXXX | Slobodni softver | 22 | 29.6.2007 23:31 |