![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav, imam nameru da kupujem laptop, nasao sam jako dobar racunar za sebe ali sam cuo od mnogih da su Fujitsu Siemens laptopovi dosta losi i skloni kvarenju...
Molim vas da mi kazete vasa iskustva ili saznanja... znam da u principu ne postoji losh brend nego losha serija... ja sam konkretno zainteresovan za model Fujitsu Siemens Amilo Xa 2528 Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ti jedan komentar sa itsvet-a . Moze da koristi .
+ odlican monitor,odlicana grafika,dosta RAM-a - mnogo se greje,bucan je Lap top sam kupio prvenstveno zbog Linuxa,ali se po tom pitanju pokazao lose,od 1000 distroa,nije proradio ni jedan.Mana mu je je sto se dosta greje,sto kao rezultat daje dosta buke.Tako da ko trazi tih i hladan racunar,neka zaobidje ovaj FSC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pusti ti onda itsvet. Ako proizvodjac kaze da je 17" onda je 17".Pogledao sam,jeste 17". Ima obicaj itsvet da pogresi ( pogledaj i sam koliko ima svega i svacega,desi se ponekad,tako da ih ne krivim ).
Koliko sam ja imao iskustva sa FS laptopovima (ima ortak pa sam malo probao) u odnosu na moj MSI imaju kvalitentniju plastiku,nekako je cvrsca. Ekran mi je bio isti kao i kod mog MSI. A unutrasnjost sve zavisi od cene... Dobri su to laptop-ovi,i mislim da se neces prevariti ako uzmes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
laptop ima 17"
to im je inace neka kao fun serija, koja omogucava "odlican" multimedialni dozivljaj + naravnao "gaming" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
pa taj model koji gledam ima oznaku 2528...
Specifikacija:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fujitsu SIEMENS E8020 BIOS RESET | U Jogurtu Nema Kostiju | Prenosni računari | 5 | 29.4.2008 22:04 |
Vasa iskustva sa ikomovim kablovskim netom | Saymon | Internet usluge | 19 | 13.1.2008 21:59 |
fujitsu siemens | plawushica | Kvarovi | 1 | 17.3.2007 1:23 |
Fujitsu Siemens laptopovi | srdjanstan | Prenosni računari | 22 | 7.8.2006 1:05 |
Ima li neko iskustva sa Siemens C75? | ZoNi | Aparati i oprema | 4 | 6.11.2005 21:55 |