![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 2.3.2008.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 59 puta na 23 poruka
|
![]()
Daliliah super je najava igre
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku getawayblues na korisnoj poruci: | ||
SweetDalilah (12.7.2011) |
![]() |
#22 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
![]() E sad još malo zanimljivosti: Podsjeća li vas ovo na nešto Da na legendu o Dedalu i Ikaru ![]() Poslednja ispravka: SweetDalilah (12.7.2011 u 19:38) Razlog: veličina slike |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
|
![]()
Nekoliko slikica iz Prologa (jako mi se sviđa što mogu spustiti igru dole kada uslikam screen pa je onda dignuti a da se rezolucija ne pokvari
![]() Bent i njegov tim, među kojima je i Bentov sin, Duve, slika i prilika oca ![]() ![]() Spoiler za spoiler vezan za sliku:
Dosta mlađi Bent sa svojom ženom, baš me zanima šta se je sa njom desilo ![]() Jako emotivna scena ![]() Poslednja ispravka: SweetDalilah (12.7.2011 u 19:35) Razlog: veličina slika |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SweetDalilah na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (12.7.2011) |
![]() |
#24 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Član
|
![]() Citat:
Spoiler za a ako jesi::
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() A evo i te slike Spoiler za Spoiler za bluzerov spoiler:
Kakve facijalne ekspresije su prisutne u ovoj igri Sad sam tek skontala da su mi u prethodna dva posta slike ispale male ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 763
Zahvaljeno 1.023 puta na 567 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 29.9.2006.
Zahvalnice: 182
Zahvaljeno 77 puta na 50 poruka
|
![]()
Pridružujem se i ja. Ne, ne, ne, ne brinite se, neću ništa komentarisati, da ne bih slučajno nekom pokvarila uživanje u igri.
![]() Samo par zapažanja o temi igre. Baš ste izabrali pravo, apokaliptično leto za igru sa ovakvom tematikom. Ovih četrdesetak stepeni, prži sve u mojoj okolini. To mi pojačava utisak o igri. Kako kaže vremenska prognoza, biće ovo toplo leto. Dakle, ono što vidimo na početku igre, recimo zagađenu reku, možemo videti svuda oko nas, samo retko ko obraća pažnju. I tako, vreme prolazi, ljudi sklanjaju pogled i prave sa kao da su sporedni glumci. Kada jednom, zaigraju glavnu ulogu u svom životu krenuće da sređuju okolinu i učiniće ovu planetu lepšom i boljom. Dok se to ne dogodi, a izgleda da ćemo se načekati, odoh ja da vidim šta me to čeka u budućnosti, čisto da znam da se pripremim. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku snežana stanković na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (12.7.2011), getawayblues (13.7.2011) |
![]() |
#32 |
V.I.P. PSU Guru
Član od: 14.7.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 609 puta na 451 poruka
|
![]()
Ja sam upravo završio Chapter 4. Sudba kleta mi ne da više od 2h dnevno za ovu igru... Sreća pa mogu da se štekam mobilnim na wireless da spamujem ovde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Starosedelac
|
![]() ![]() ![]() Citat:
![]() Snezo, sve da nam kazes i da je bastovan ubica a Dart Vejder Lukov caca, plejtru vapi za tvojim komentarima ![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Starosedelac
|
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() a vidis tu drugu sliku Benta kao mladog hipika sam propustio, verovatno jer sam odmah nasao kljuc ![]() neki se tu zale na malu "pateticnost", ali meni je bilo logicno - treba da se shvati da je ona "covek iz buducnosti" gde je praznik videti zivotinju pa zato i takva njena reakcija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Bent i brkovi. Nekad bio predsjednik CG. I savezni premijer drzave mog djetinjstva. Posle je napustio tu grdnu politiku, taman kao Bent svoj research. Ni traga ni glasa. ![]() Dakle... veceras zavrsih i taj drugi chapter. Sjutra posle ponoci i duzi komentari... Dvije bas fine zagonetke u drugom chapteru, sve je logicno, sve je cool, i jedan malo veci bag primijecen, koji mi je pomogao da rijesim jednu od te dvije zagonetke... Eto. Super je ovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ah Beatlesi su mi uvijek bili precijenjeni, nikad ih nisam pretjerano voljela ![]() Mene samo čudi odkud Duve-te onoliki brkovi ![]() ![]() Citat:
Ah pa zato sam tu ja, da postavljam ono što drugi propuste ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
I još da dodam, završila sam prvi chapter, više o njemu sutra ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Stigoh do drugog poglavlja, deo sa lampama. Prethodno sam se zaglavio samo jednom - kad treba pronaći kristal.
Spoiler za /:
Za sada, OK, mada ništa posebno dobro. Još nisam hooked, ali noć je mlada... Smeta mi loša gluma - Fej je u redu, ali ostali... Prednjače Najdžel i (avaj!) Bent. Sedvik omraženi mi je svetlosnim godinama udaljen od ovog. Ne znam za njega, ali onaj dole desno izgleda kao davno izgubljeni brat Šefa (of Alan Ford fame). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Član
|
![]()
Utisci iz prvog Chaptera:
Prvo, gluma je odlična ![]() (zatim ako ste tokom razgovora sa Nigelom izabrali opciju da ona odbije da sastavi antenu) vidljiva je nagla promjena u njenom glasu, u vidu dosta povišenog i bahatog tona ![]() Spoiler za vezan za Fay:
Zatim način na koji su se Fay i Nigel opraštali je bio spektakularan, jedna od najsnažnijih scena do sad ![]() ![]() Pored dobrih glasova i glume, tu su prisutne i odlične, tj savršene facijalne ekspresije ![]() ![]() Zagonetke su srednje teške, što je po meni dobro kao npr sklapanje antene, za koje sam izdvojila poprilično mnogo vremena, i iako je tu bio skip button, ja nisam ni pomišljala da ga kliknem. ![]() ![]() ![]() E sad jedina zagonetka koja me je nervirala jeste kako da pređem sa jedne strane mosta na drugu. Ne biste vjerovali koliko mi je trebalo da skontam da se treba podići daska sa dva kamena, samo da bi se prebacila na druga dva kamena. ![]() ![]() ![]() Sad jedino što mi se ne dopada je priča naravno: Svi su umrli, zašto su morali svi da umru ![]() ![]() ![]() ![]() Spoiler za za bluzera:
Istoimena scena i još još nekoliko iz tog trenutka: I dolazimo do grafike: Šta tu da kažem, jednostavno prelijepo, od ruševina grada San Francisca, poplavljenog grada, do prelijepih animacija na mostu. ![]() ![]() Poslednja ispravka: SweetDalilah (13.7.2011 u 18:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Playthrough #4] - The Whispered World | dijego_ | Avanturističke igre | 241 | 2.1.2015 21:37 |
[Playthrough #3] Beneath a Steel Sky - "Do you know a guy called Overmann?" | getawayblues | Avanturističke igre | 58 | 5.9.2012 22:22 |
[Playthrough #2] Bad Mojo (Redux) - protrčavanje na način bubašvabe (takoreći runthrough) | zoran845 | Avanturističke igre | 190 | 1.3.2012 12:56 |
[Playthrough #1] Machinarium | Ketchua | Avanturističke igre | 69 | 16.11.2009 2:45 |