![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 | ||||
Član
Član od: 29.9.2006.
Zahvalnice: 182
Zahvaljeno 77 puta na 50 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Peti deo. Sve mi je nekako išlo na ruku. Lagano sam prešla ovaj deo. Citat:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Starosedelac
|
![]()
Unapred se javljam da probijam termin
![]() 5. i 6. deo sam presao u cugu, i nisam ni bio primetio da sam zashao u 6. koji se nastavlja na istoj lokaciji, i daje odgovore na neka dotadasnja pitanja, iako neka druga jos uvek ostaju otvorena. Ovaj deo igre je najvise "triler" do sada, uz pojacanu napetost i dinamiku. Lepo i deluje promena na "narandzasto": a Fej ljutitom grimasom pomalo podseca na Sedvika. Tu je i fina mada ne teska zagonetka sa bezanjem iz sobe ![]() i jedno malo poredjenje ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: dijego_ (22.7.2011 u 1:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
cim sam cuo pesmu rekao sam - ovo mora da je Geri Mur! Identican zvuk gitare... mada ipak mislim da je ovo originalna kompozicija za igru. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Član
Član od: 2.3.2008.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 59 puta na 23 poruka
|
![]()
E ovako, imamo zastoj
![]() ![]() Zagonetka sa bjezanjem iz sobe... Hm. JA se namucih bash, sat vremena danas ostavih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Član
|
![]()
6 Chapter je definitivno bio jako napet i uzbudljiv.
![]() ![]() ![]() Dakle prvo, imali smo fantastične eksplozije na početku i na kraju chaptera ![]() Kroz cijeli chapter sam imala osjećaj da uistinu moram da požurim, (pogotovo kad sam vidjela sve one bombe koje će uskoro da eksplodiraju) Bilo je jako mnogo preokreta, kao naprimjer Lissa nađena mrtva ![]() ![]() Saznali smo da je Duve izdajnička kukavica (moja intuicija je opet bila u pravu) Takođe Duveov voice acting je užasan ![]() ![]() Saznali smo za koga radi onaj ćelavi zlobni glavonja ![]() ![]() E sad najviše mi se svidio "escape the room" dio i Fayino pentranje ![]() ![]() ![]() ![]() Naravno tu su i mnogobrojne noćne scene istraživačke stanice algi ![]() ![]() E sad taman što se je sve trebalo završiti dobro, oni su opet morali na kraju da naprave preokret, samo da bi zakomplikovali igru i učinili je dužom. ![]() ![]() Ali dobro, ipak moram reći da je ending cutscene bila prelijep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Član
|
![]()
7i chapter mi se svidio, bash!
![]() 8i chapter pocinje sa prilicno komplikovanom zagonetkom sa dvogledom, koju evo predjoh... i idem dalje. Kraj se nazire. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
|
![]()
odlicno, upravo (i konacno) se ozbiljnije upustam u dzunglu... ako sve bude u redu
![]() pitanje - ona prva nezgoda na istrazivackoj stanici koja se spominje i koja se desila pre citave pometnje od kada se Fej pojavila i dok Bent nije bio tamo - jel stvarno bila nesreca kako je Duve rekao ili je Indez cak i tada sabotirao? Pretpostavljam da je nesreca jer je Indez verovatno tek posle konferencije shvatio da su alge opasnost za njegovu industriju |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Član
|
![]()
Slažem se sa tobom.
![]() ![]() Onaj bar me je podsjetio na Lokelanin bar iz Runawaya 2 ![]() E sad trebalo mi je dugo da skontam da trebam isključivati/uključivati one prekidače da bih pogodila karte. Umjesto toga sam ja bezbroj puta otvorila onu bocu pive, prije nego što je čuvar bio pijan ![]() ![]() Ending scena je završila jako lijepom plovidbom rijeke ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Starosedelac
|
![]()
Gotov 7. chapter, posle malo muka ali i ne preterano frustrirajucih - odlicno i zanimljivo na samo dve lokacije. Isto sam se malo vise "zezao" oko cuvara za stolom. Zanimljivo da sam ovu zagonetku resio na "silu" a da to nisam ni znao (iako sam je posle i nomalno resio) - naime, cuvaru sam uzeo kljuceve i ako se ne varam, igra ne dozvoljava da se udaljite dok mu ih ne vratite (ili resite zagonetku) ali sam ja nekako u tom momentu uspeo uz par klika misem da se iskobeljam odatle i zadrzim kljuceve. Tek kada sam ih vratio sledeci put, i kada je Zivorad u isto vreme bio pijan ko letva
![]() U ovom delu oskara za najiritantnijeg lika odnosi cuvar pored broda ![]() ![]() Takodje mislim da je zagonetka sa kartaskim bojama jedna od lepsih, ali osim sto ostaje misterija kako je i jednako pijani Duve razaznavao "znakove" ![]() u stilu filma "African Queen" ![]() ![]() i sledeca, meni jedna od najlepsih scena sa pocetka 8. chaptera su mi dali zelju da se vise bakcem sa dubinama dzungle, poput Flight of the Amazon Queen, ali je elektrana brzo pronadjena, i tu sam kod zagonetke sa dvogledom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() Nisam gledala, ne gledam ja toliko stare filmove. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Član
|
![]()
Ja zavrsio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
Starosedelac
|
![]()
evo, evo, upravo sedam sa zalihama za celu noc
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ah da, ne gledas stare filmove, ne igras stare avanture... ![]() btw, evo ga Stiven Stigal kao ekoloski agent veceras u 22h ![]() Citat:
![]() sto me podseti da mi Bent lici i na glumca i muzicara Krisa Kristofersona |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |||
Član
|
![]()
Završila igru, ostavila je veliki utisak na mene
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Ne, ne ja sam sad uvjerena da si ti nekakav špijun iliti "secret agent" ![]() ![]() ![]() Nije da ne gledam stare fimove i ne igram stare igre, samo sam jako izbirljiva što se tiče starih igara i filmova. Moraju tačno odgovarati mome ukusu, (kao npr oni koje sam navela) Citat:
![]() ![]() ![]() Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 613
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
kako dobrih slika ima ovde ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Starosedelac
|
![]()
hmmm...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Starosedelac
|
![]()
dok mi se jos uvek slezu utisci, ne treba mnogo mudrovati pa zakljuciti da je soundtrack odlican. E sad, nisam siguran da li se uz nemacku verziju pojavio i posebni disk sa muzikom, iako je bas nedavno najavljena neka specijalna edicija, ali evo nasao sam kako izgleda komplet englesko izdanje:
![]() gde postoji i soundtrack cd. Na srecu, tu je i klip na Youtube sa svim pesmama, ili pojedinacno. Na prvom klipu, od 22:10 pocinje bluz pesma iz radionice, i cini mi se kao da su je isekli malo za igru i nisu pustili deo kada se gitarista razmahao od 24:03 ![]() ![]() Jos jedan favorit mi je prvi deo u End Credits |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dijego_ na korisnoj poruci: | ||
getawayblues (28.7.2011), SweetDalilah (28.7.2011) |
![]() |
#99 | ||||
Član
|
![]() Citat:
![]()
|
||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SweetDalilah na korisnoj poruci: | ||
getawayblues (28.7.2011) |
![]() |
#100 | ||||
Član
|
![]() Citat:
a i ima slicnosti u melodiji, kad krene gitara... ![]() Kraj, je li vam se svidio...? Meni se svidja sto su ostavili pricu otvorenom za nastavak, time-travela nikad dosta... ![]() Svidjelo mi se to sto je na kraju ipak velika pobjeda - jedne porodice. Bez obzira na to, kakva neizvjesna sudbina ceka svijet u buducnosti... otac i sin su se nasli. |
||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku getawayblues na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (28.7.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Playthrough #4] - The Whispered World | dijego_ | Avanturističke igre | 241 | 2.1.2015 21:37 |
[Playthrough #3] Beneath a Steel Sky - "Do you know a guy called Overmann?" | getawayblues | Avanturističke igre | 58 | 5.9.2012 22:22 |
[Playthrough #2] Bad Mojo (Redux) - protrčavanje na način bubašvabe (takoreći runthrough) | zoran845 | Avanturističke igre | 190 | 1.3.2012 12:56 |
[Playthrough #1] Machinarium | Ketchua | Avanturističke igre | 69 | 16.11.2009 2:45 |