Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 1.1.2020, 4:17   #20
m1aden
Starosedelac

Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 381 puta na 246 poruka
Određen forumom Re: Sekiro: Shadows Die Twice

Citat:
DaniloNS kaže: Pregled poruke
I ja sam večeras u novogodišnjoj noći završio...Shura ending...ali nažalost morao sam da pokleknem i da skinem ''cheat'' patcher kako bih ubio onog matorca na kraju (Isshin Ashina). Mislim, ubio bih i njega na kraju na ''fer'', ali bi mi još 5 dana trebalo, nemam živaca, hoću da krenem sa NG+. Lagano dobijem prvu rundu (Emma fight), uz malo poteškoća i drugu rundu (prva borba sa matorcem), ali onu treću rundu, kad matorac baca vatre na sve strane i seče mačem sve u radijusu od 10 metara, nisam nikako mogao da dobijem. Tek kad se pokrene ovakav cheat patch, i kad se sa njim uspori brzina protivnika, a brzina Sekira se poveća, tu se vidi koliki je u stvari ''cheater'' taj matorac sa kojim se borite, ovde pre svega mislim na tu treću rundu. Uopšte mi nije žao što sam cheatovao u borbi sa njim, jer je težina nadrealna, a njegovi pokreti su najobičnije AI cheatovanje. A što je najgore, nije on najteži, ima u igri još barem 3 takva, a možda i teža protivnika. Igra je fantastična, ali su ga ovi iz From softvera baš preterali sa težinom.
Srecna ti nova godina druze i sve najbolje tebi i svim ostalim forumasima, ali ako je to kraj koji ja mislim da jeste, za mene je to predjenih oko 70% igre i prava muka tek nastupa ako ides na drugi kraj... ako igras ng+ obavezno drugim putem pa makar i sa pomocnim tockicima...

Samo da bude sto vise ovakvih bisera u ovoj i narednim godinama!
m1aden je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:25.