![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Zanimljivo. Meni Genichiro nije bio previse tezak (posebno tokom prve dve faze), tako da bi bilo zanimljivo u NG+ ako mora da se modifikuje taktika. Ne znam, mozda eksperimentisanje sa drugacijim alatkama (koje ja inace ne koristim previse trenutno) i sa razliticim combat arts...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 381 puta na 246 poruka
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sEB262rIOd4&t=1s
133:57-58 minut, lik joj razbija posture, iz jednog udarca, a prazna joj je skroz skala? Kakooo? Ortak mi je pustao ovaj njegov prelaz i dosta ih je tako sredio, direktan prilaz i razbija im odbranu u jednom udarcu a meni to nikad nije uspelo na taj nacin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 160
Zahvaljeno 57 puta na 36 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ima i na engleskom takvih al ih provale, kod nas pitaju kako i čestitaju na skilu ![]() Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Starosedelac
|
![]()
Tome se i mi nadamo! Dosta sam presao i ni kod jednog bossa ni mini bossa ovo ne prolazi niti znam koji bi to udarac mogao da bude. Kapiramo da mora da je neki cheat ili neki easy mod za p*****e!
![]() Spoiler za lure:
Dole je atmosvera skroz ds-ovska! |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 160
Zahvaljeno 57 puta na 36 poruka
|
![]() Citat:
Numpad 1 = Infinite Health Numpad 2 = No Posture Damage Numpad 3 = Break Enemy Posture Numpad 4 = Easy Kills Numpad 5 = Exp Multiplier x1000 Numpad 6 = Add Skill 99 Points Numpad 7 = Add Skill 999 Points Numpad 8 = Add 100 Gold Numpad 9 = Add 1000 Gold Numpad 0 = Add 10000 Gold Numpad / = Add Player Beads Key F2 = Unlimited Consumables Key F3 = Stealth Mode Key F4 = Super Speed Key F5 = Super Jump Key F6 = Save Position Key F7 = Teleport Key F8 = Undo Teleport Numpad 3, obrati pažnju ![]() Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Starosedelac
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Kekule Mekule
|
![]()
Vara se u igrama od kako postoje, cemu cudjenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Uvek imas posture damage, doduse znatno manje kad uradis deflect, ali neprijatelji ne mogu da ti slome gard kad uradis deflect cak i kad je skala na maksimumu. Nema neke velike razlike, meni je svaki naredni prelaz bio sve laksi i laksi. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Apostrof na korisnoj poruci: | ||
caine (16.4.2019) |
![]() |
#189 |
Veteran
Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka
|
![]()
Dajte neki savet za headlessa, ovo je nervoza zesca, aj sto ginem nego sto moram ove konfete da farmujem...Dobicu secer...Predjem guardian ape-a lagano al ovaj mini boss me rasturi, a i mrzim ovaj teror efekat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.890
Zahvaljeno 2.082 puta na 1.152 poruka
|
![]()
Koristi i Pacifying agent, on ti umanjuje terror koji se puni. Inace taktika je da mu budes stalno iza ledja i sto vise udaraca dok opet ne dodje prilika da ga sibas sa ledja. Nemoj da ga markiras i stalno budi u sprintu kada ne udaras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvaljeno 728 puta na 433 poruka
|
![]()
A kad ga spucaš, trk u onu sablasnu šumu, tamo je još jedan
![]() Imaš i onaj gourd koji se refiluje posle svakog resta, ne neutrališe terror, ali mu smanjuje build-up. Kupuje se kod prodavca pre sela sa zaraženim seljanima. Jel ima neka bolja lokacija za farmovanje konfeta, osim vrha pagode gde patroliraju oni samuraju? Aktivirao sam zvono i pazario dva skilla koji poboljšavaju drop retkih predmeta, i ne primećujem neku razliku u odnosu na klasičan pristup bez toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cak i kad iskoristis onaj balon za bolji drop nesto ne vidim razliku. Mislim da su odradili tralajv posao oko toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Veteran
|
![]()
Hvala ljudi, jedva sam ga presao...Ovo farmanje konfeta me umalo nateralo da batalim igru...Nervira me teror ako blokujes puni se svakako a insta death-bas glupa mehanika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Presao sam igru. Pred kraj bas postaje teska sa demonom i poslednjim boss-om.
Sve u svemu, dobra igra, ali mi ipak nije na nivou Dark Souls. Od mene 8/10 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Zuti Bar (1.5.2019) |
![]() |
#195 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 150
Zahvaljeno 315 puta na 196 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako bude nastavka, bice za PS5 verovatno. Moguce je da se provuce i za PC i ostale konzole, ali sumnjam. Sonijev je IP, i to first party....Ne verujem da ce ga ispustiti tek tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |||
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.393 puta na 3.937 poruka
|
![]()
Nakon 40+ sati provedenih u igri predjohi ja igru. Potamanio sam sve mini-boss-ove (osim 2 koja se ponavljaju ako ganjas poseban kraj) i sve boss-ove koje mozes da pobjedis u jednom prelazu (takodje iskljucujem jednog boss-a kojeg jedino mozes da sretnes ako uradis specificnu stvar). Fantasticna igra i uzivao sam u svakom trenutku provedenom u igri.
Zadnja boss borba za koju sam misio da ce mi trebati citav vikend je trajala krace nego neke druge boss borbe XD Samo sto nazalost ShadowPlay nije snimio zvuk ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Veteran
|
![]()
Dajte neke savete za poslednjeg bossa, prvu fazu predjem bez da me udari al zato sledece tri
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.393 puta na 3.937 poruka
|
![]()
Kao sto mozes da vidis iz video klipa koji sam okacio ja sam bio agresivan. Nema mnogo poteza do posljednje faze tako da mozes vrlo lako da ih zapamtis. U posljednjoj fazi se vec fino razmase boss pa treba biti malo oprezniji ali nista strasno. Ja sam se iznenadio kako brzo sam pobjedio boss-a, mislim da mi je trebalo vise za neke druge boss borbe nego za finalnu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Veteran
Član od: 19.12.2012.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 531 puta na 223 poruka
|
![]() Citat:
Nisam uspeo ni da vidim kako izgleda treca faza. Posle 5-6 pokusaja nisam uspeo ni cetvrtinu HP-a da mu uzmem u drugoj fazi. Ima spore poteze ali nekako mi je nepredvidljiv, cak i u slucaju da previdim, nije mi garantovano da cu da izbegnem udarac. Vec par dana mi se ne ulazi u igru, bas se osecam porazeno. Ne bih da gledam na yt jer mi je otkrivanje slabe tacke i nalazenje taktike deo zabave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|