![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#281 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Veteran
Član od: 29.6.2016.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 189 puta na 162 poruka
|
![]()
Nije tačno. Kad ti je posture skala na maksimumu u crvenoj boji gotov si, padaš na zemlju ošamućen na sekund ili dva. Bilo bi super kad bi mogao da deflektuješ do iznemoglosti, ali to ne može.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
A možda si ti mašio taj deflect? Meni se čini da nisu uspevali da mi slome gard ako dobro izvedem deflect, nisam siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Veteran
|
![]()
Možeš kod običnih neprijatelja. Kod bossova i mini bossova ne može sigurno. Probaj kod Genichira, Guardian apea, Tokujira, Armored warriora i ostalih, nema šanse. Kad dođe u crvenu zonu možeš da spamuješ deflect button ali ne vredi, samo ti razbiju gard.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 160
Zahvaljeno 57 puta na 36 poruka
|
![]() Citat:
![]() Performing successful deflects can fill your posture bar to full, but it never breaks your posture. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Interesantno je da spamovanje parry poteza cini neke (mini)bossove veoma lakim. Recimo samuraj-master blizu Genichira ili oni tentacle bossovi, posto veoma brzo napadaju spamovanje dovodi do niza uspesnih deflectova. Takvi bossovi su prakticno najlaksi u igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A inače taj spam deflect jako pomaže kod onih Long Arm Centipede mini boss-ova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verujem, a moze i parry-spam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 381 puta na 246 poruka
|
![]()
Za mene je jedino umbrella bio presudan kod demon of hatred, bas pomaze...
I kod Guardiana koplje ali to vise zbog publike ![]() Ali su mi ostala dva, cini mi se, ne napravljena ![]() Lepota je definitivo u samom macevanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Veteran
|
![]()
Prostetika je meni ključna, olakšala mi je borbu sa mini bosssovima naročito.
1. Firecrackers (najvažniji od svih, pomoćnik u svakoj nevolji) 2. Umbrella (naročito ona apgrejdovana ljubičasta, lek za Headless i onog Shichimena) 3. Sekirče (3-5 udaraca sekirom tokom borbe i posture meter kod velikog broja mini bossova je blizu maksimuma). |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Eto, nisi dovoljno vežbao mačevanje, zato ti je igra pri kraju bila previše teška!
![]() Petarde definitivno za bossove koje mogu da stunuju, kišobran za Schicimena (za Headlesse sam se samo kljukao onim napicima, ili šta su već), ne sećam se da sam koristio još nešto, a mogao sam verovatno da olakšam neke borbe. Nevezano za bossove najviše sam koristio šurikene, posebno su korisni ako je protivnik u vazduhu, a voleo sam i onaj potez da se približim protivniku odmah nakon bačenog šurikena (mada postoje i drugi potezi sa sličnim efektom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedan od mojih omiljenih momenata u igri je kad me je Great Shinobi Owl u drugom fajtu ****o mikirijem, vidi se ko je učio Vuka!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Veteran
|
![]()
Mikiri je mama, ali je rizičan kod nekih bossova, nikad ne znaš u momentu da li treba ''mikiri'' ili skok u vis.
Npr. ja u borbi sa tim nekim masivnim protivnicima poput Owl-a primenjujem taktiku kruženja oko njih i nakon što krenu u ''kanji'' probojni napad priđem im sa strane ili leđa i samo im ''ichimonji double'' po glavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Veteran
|
![]()
Evo konačno sam uspeo na fer, bez ikakvog čitovanja, da pređem čitavu igru i naravno pobedim Isshin Sword Sainta, i to iz 50-og pokušaja.
Oni YT tutoriali gde se savetuje neka ''hit and run'' cheese igra mogu da prođu protiv nekih mini bossova i nekih bossova, ali protiv Isshina, Owl Fathera, Genichira i tome slično, nema šanse, samo deflect, mikri i jump, prsa u prsa. Na kraju je vredelo. Nijedna igra me nije držala kao ova, a ubedljivo je najteža koju sam igrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Osećaj kad sam konačno pobedio Ishina SS je bio adekvatan osećaju sreće kada sam polagao najteže ispite na fakultetu. Neverovatno da jedna obična pobeda u igrici toliko može da znači čoveku. Još uvek mi u glavi odzvanja kling/klang zvuk od mačevanja, a pred spavanje mi se stalno ukazuju ona crvena ''kanji'' slova upozorenja ![]() Proganjaće me ova igra još danima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.266
Zahvaljeno 3.220 puta na 2.233 poruka
|
![]()
Ja konačno uzeo da igram ovo... I posle jedno 2h igranja mogu reći samo da me je sramota kol'ko sam jadan.
Sviđa mi se mehanika igre i sistemi koje ima ali brate mili ja sam definitivno nesposoban kad je u pitanju ovaj tip igara, čak i Jedi: Fallen Order me je solidno namučio a moš' misliti kako me Sekiro uništava. Ono što je najveći problem je tajming kod deflectinga i nedostatak mišićne memorije kad treba da se veže nekoliko akcija zaredom. Ako budem imao živaca sešću da gazim ponovo jer mi se generalno igra vrlo dopada. Malo me deprimira gubljenje sena i širenje dragonrota kao "kazna" za umiranje al' ono kapiram mehaniku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.890
Zahvaljeno 2.082 puta na 1.152 poruka
|
![]()
Nisi igrao Dark souls igre?
|