![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
kada pustim neku pesmu u wma formatu u winampu ili win media playeru pokaze mi se ``Acquiring license for ...... `` i nece da pusti fajl. pesme sam narezao od sestre koja ih je ripovala preko wmp-a. Da li postoji neki program koji ce pomoci ili kako da skinem tu licencu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Pusti pesme preko wmp-a i sačekaj da te prebaci na Microsoftovu stranicu gde možeš skinuti licencu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.405
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
onda ih na sestrinom kompu prebaci u mp3...
i reci joj da ne koristi WMP za ripovanje (niti za bilo sta drugo!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
Zasto da ne koristi player za: npr., slusanje muzike,gledanje filmova(ali sinhronizovanih...)...Meni se, recimo,jednom desilo da sam imao jedan MPEG1 video fajl,kojeg nijedan plejer nije hteo da otvori,i na kraju,WMP ga 'ladno otvori...Nikad se ne zna ![]() Mada se slazem za ripovanje...caka je u tome sto kod tog ripovanja u WMP,samo racunar sa kojeg je ripovana muzika moze tu ripovanu muziku u wma formatu da reprodukuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Jeste da može muzika samo na komp sa kojeg je ripovana da se sluša ali to je samo kad je u WMA formatu. Ako imate WMP 10 onda fino stavite podešavanja da snima u MP3 formatu i nema frke, možete da slušate gde hoćete... Inače, ja ga koristim za ripovanje i narezivanje muzike (samo kad narezujem audio cd) i ponekad za filmove, zavisi kako kad i ne žalim se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
USB programi (Portabilne aplikacije) | oluja | Aplikativni softver | 24 | 17.12.2007 22:08 |
Yesterday od Beatlesa u geek fazonu | Chivan | Cvet kompjutera | 8 | 9.7.2006 0:56 |
Nelegalne kopije GNU/Linuxa | Vladimiros | Slobodni softver | 20 | 23.4.2006 15:40 |
WMV license issue??? | Ben Dover | Video/TV softver | 1 | 16.12.2005 12:03 |