![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Nadam se da cu moci dobiti nekih saveta o ovome, vec sam pokushavao na par foruma ali nishta.. Valjda ce neko iz SK-a da da profesionalan savet.
![]() Problem je shto mi se komp blokira svaki put kada pustim neki flash sadrzhaj, znachi zamrzne se i moram da ga resetujem na kucishtu. Ne bitno da li se flash uchita u IE, Operi ili FF, ako nabasam na web stranicu koja ima flash gotov sam. Stavljao sam razlichite verzije flash plugina (6, 7, 8..) ali nishta. Shto me najvishe zbunjuje - dva formata harda mi nisu pomogla! Prosto mi je neverovatno da je u pitanju hardverski problem! Igram igrice (Morrowind i Diablo 2, brat igra GTA San Andreas i Age Of Mythology..) i nema nikakvih problema u igricama. I ne znam da li je i ovo bitno, komp se takodje ponekad - ali retko blokira kada pustim neki divx. Pliz help! ![]() OS je WinXP SP2 (mada je i sa SP1 bilo problema). Zna neko u chemu bi mogla biti fora? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pitanje o flash memoriji | Vuk Arsic | Foto i audio/video | 9 | 7.10.2007 22:34 |
Deda Mraz (novi komp za novu godinu) | GameFREAK | Šta da kupim? | 16 | 11.12.2005 22:13 |
Komp od 299 evra | ACHTUNG | Šta da kupim? | 36 | 8.12.2005 22:15 |