Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Osnovne komponente

ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 9.9.2006, 14:13   #1
cerakcity
Član

Član od: 2.8.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom POMOC OKO KUPOVINE AMD-а

pisao sam pre oko mesec dana na temu "pomoc oko izbora ploce"(mozete je i sami naci)i tada sam bio ubedjen da kupim inteld805...medjutim ubedili ste me sa amd-om i mislim da ste skroz bili u pravu...evo javljam se posle tih oko mesec dana svakog dana bi trebao da uzmem nov komp i da prodam stari...za stari bi uzeo oko 150e(mozete pogledati konf u prosloj temi,ali mislim da je realno i dalje oko 150e)i dodao bih jos 400e...tako da mi je budzet za novu konfiguraciju oko 550e bez monitora(imam dell 17' sa katodnom cevi,a da imam da bacam pare za tft nemam..)...

znaci vas bih zamolio da preporucite najbolju best buy konfig za 550e bez monitora...napominjem da mi je hard disk dovoljan od 160gb i uzeo bi 1gb rama u jednom modulu a posle ako treba kupicu mu i drugi...unapred zahvaln
cerakcity je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
pomoc oko kupovine novog racunara TheL Šta da kupim? 79 18.12.2011 16:30
Nova konfiguracija Mean_Machine Šta da kupim? 59 17.9.2006 19:29
Pomoc oko kupovine tastature... Mithrandir ŠDK - Ostale komponente 8 12.8.2006 22:14
Nova graficka na staru plocu! DeCoy Šta da kupim? 27 8.7.2006 15:18
HITNO!! Potrebna pomoc oko kupovine racunara cur3 Šta da kupim? 51 20.6.2006 11:15

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:08.