![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Član
Član od: 2.3.2008.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 59 puta na 23 poruka
|
![]()
BTW, u vezi treceg chaptera, na pocetku... Nekako, kad sam vidio sta je fora, de je Bent svezan i da ga moramo osloboditi... Iste takve zadatke gdje treba da oslobodimo nekog ko ne moze da mrdne smo imali i u TWW, i u Edni (i u Monkey Island 2, na primjer, i u prvoj TOMI... Gdje jos?) - pa sam u startu pomislio - e vala pretjeruje se malo sa ovim... ali je ispala jedna sasvim super zagonetka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Starosedelac
|
![]()
btw, ili sam paranoican ili ovi nesto sumnjivo lice
![]() i jos jedna neizbezna pesma kada su protesti ispred elektrana u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ha ha ha ![]() Definitivno si paranoičan! Sličnost je jako mala, svi su oni mrtvi sjećaš se? ![]() Vjerovatno im se nije dalo da sad prave nešto puno drugačija lica ![]() ![]() A kada je u pitanju pobuna, ova pjesma Šteta što nema više Simpsonovih na TV-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Starosedelac
|
![]()
nisam mnogo odmakao u 4. delu, doduse usao sam u zgradu
i otprilike naslucujem sta bi moglo da se uradi, nesto sto smo vidjali u mnogim filmovima ![]() interesantno deluje i promena na rozikaste motive Citat:
uz brod u boci, jedino nisam ustanovio sta predstavlja ova mapa...? Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dijego_ na korisnoj poruci: | ||
SweetDalilah (16.7.2011) |
![]() |
#67 |
Član
|
![]()
Ja prešla danas 4. Chapter
Šta da kažem, ovaj chapter mi je bio baš odličan. Zagonetke su bile jako zanimljive, a uopšte nisu bile teške kao npr Spoiler za zagonetke:
Najviše su mi se dopale ove roze-ljubičaste nijanse svuda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I naravno tu je glavni dio, konferencija Emilio Indez Salvador i njegova luda perika ![]() I naravno Spoiler za završetak Chaptera:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Član
|
![]()
5i chapter je... prelijep. Very emotional, sve se komplikuje, zavjere, bolest, susreti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
"klasika" ![]() Spoiler za zagonetku:
doduse, ocekivao sam malo vise posla i komplikacija oko finalne zagonetke sa pustanjem kasete ali dobro... fora sa cuvarom i demonstrantima verovatno bolje ispada na nemackom jeziku, ali je i ovako bilo smesno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Član
|
![]()
Hm da, dopadljiv lik koji ubija. Još malo i postaće hvaljen kao Dexter
![]() ![]() Veoma je čudno što mi uopšte ne smeta što ubija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 628
Zahvaljeno 1.088 puta na 846 poruka
|
![]()
u chapteru 4 (koji je priznajem dosta dobar) je veeeeoommma nelogicno
Spoiler za salvador:
Glasovi u igri (engleska lokalizacija) su uglavnom uzasni, muzika odlicna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Starosedelac
|
![]()
hmmm, ja uopste
Spoiler za salvador i doktor:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Član
|
![]()
Ja mislim da je Salvador doktora jednostavno
Spoiler za sta uradio...:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Član
|
![]() Spoiler za šta Salvador radi:
Igram 5 Chapter i otkrivam neke jako zanimljive stvari, ipak izgleda nije sve kako se čini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Član
|
![]()
Gotov i 5i chapter
![]() ![]() A kraj igre... Posto su zadnja tri chaptera dosta kraca, hocemo li do petka popodne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() jos malo sam zapetljan u petom chapteru, nadam se ne jos dugo. ponovo je napravljena lepa stilska promena: sa ovim pogledom u stilu podmornice u Fate of Atlantis a bakica sa konferencije je novi kandidat za najiritantniji glas ![]() odusevila me gitarska melodija u laboratoriji ![]() ![]() http://www.supload.com/listen?s=alxfPV |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dijego_ na korisnoj poruci: | ||
getawayblues (18.7.2011) |
![]() |
#79 |
Član
|
![]()
Hehehe, tek te ceka gitarska melodija sa bluz prizvukom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Član
|
![]()
Završila 5ti Chapter
![]() Evo prvo nešto o lokacijama Dakle veoma mi se svidio izgled samog Atlasa ![]() ![]() ![]() ![]() Ove dvije slike su me podsjetile na kuću za lutke Spoiler za kuća za lutke:
Skoro sve scene su odlično animirane, tako da možemo vidjeti čak i zrake sunce koje ulaze kroz prozor ![]() Veoma je neobično, kako su prikazali da se ne ulazi direktno u kupatilo, nego su ostavili istu scenu, a napravili zidove kupatila transparentnima (isto to su učinili i kasnije u kancelariji u radionici) ![]() Od muzike mi se najviše dopala rock blues melodija sa kasetofona u radionici. Samo za vas sam je snimila i uploadovala. ![]() rock.wav Ta melodija mi je jako poznata, ali nemam pojma odakle ( ![]() ![]() Tu su naravno i neke komične scene sa početka igre Bent malo zafrkava Fay ![]() ![]() Fayin izraz lica na ovim slikama; neprocjenjiv ![]() ![]() E sad ćemo se malo igrati spolerima za radnju ![]() Dakle kao što sam već rekla mnoge stvari nisu onakve kakvima su se našim likovima (Bent i Fay) činile, i mnoge stvari su ostale nerazriješene na kraju ovog chaptera. Spoiler za radnju:
I na kraju, jedna bonus slikica koja mi se jako dopala ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SweetDalilah na korisnoj poruci: | ||
getawayblues (18.7.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Playthrough #4] - The Whispered World | dijego_ | Avanturističke igre | 241 | 2.1.2015 21:37 |
[Playthrough #3] Beneath a Steel Sky - "Do you know a guy called Overmann?" | getawayblues | Avanturističke igre | 58 | 5.9.2012 22:22 |
[Playthrough #2] Bad Mojo (Redux) - protrčavanje na način bubašvabe (takoreći runthrough) | zoran845 | Avanturističke igre | 190 | 1.3.2012 12:56 |
[Playthrough #1] Machinarium | Ketchua | Avanturističke igre | 69 | 16.11.2009 2:45 |