![]() |
![]() |
|
|||||||
| Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.207 puta na 1.366 poruka
|
|
|
|
|
| Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.020
Zahvaljeno 4.152 puta na 2.491 poruka
|
Uf, momenat kada sam video R.P.D. a gledao na onom games show i ne znam šta tačno gledam. RE i Raccoon City ponovo zajedno, ko kaže da se snovi ne ostvaruju! 😁
Samo da odmah ima kamere iz trećeg lica i ja sam upecan. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.783 puta na 4.148 poruka
|
Potvrdjeno je da je moguce igrati iz prvog ili treceg lica na igracu je izbor.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
Aibo (11.6.2025) | ||
|
|
#4 |
|
Starosedelac
|
što je bzv, jer ako je izvorno rađena kao fps, tps će biti buđav i obratno
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Roronoa Zoro na korisnoj poruci: | ||
BlackArrow (11.6.2025) | ||
|
|
#5 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.963
Zahvaljeno 1.080 puta na 681 poruka
|
Pa moze "izvorno" da se radi i da mozes da menjas.
![]() Ili da jedno ostane primarno i savrseno, a drugo moguce. I to je sasvim ok! I ja volim da moze da se prebaci u trece lice. Ne znaci da ce ceo prelaz biti takav, ali kul je videti, daje dodatnu dimenziju. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 313
Zahvaljeno 1.542 puta na 1.065 poruka
|
Nije to isto, i GTA je dobio podršku za prvo lice pa iako nije loša vidi se da je igra predviđena za treće. Sad kako je kod ovog naslova pitanje je. Ja bih lično voleo da je prvo primarno kako je i u ostatku najnovije trilogije.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deo inventara foruma
|
Mogli bi oni da srede oba pogleda baš lepo ako igru od starta razvijaju tako a ne da se jedan dodaje naknadno. Čak i onaj 3rd person mod za RE Village deluje sasvim OK, samo mi bode oči što ponekad nišan prelazi preko tvog lika i tu se vidi da to nije izvorna perspektiva.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.207 puta na 1.366 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||||
|
Deo inventara foruma
|
I još više gameplay-a kod DF-a:
Meni ovo izgleda mnooogo dobro. Kao da su sve uboli, odličnu grafiku, atmosferu, kretanje kamere... Ova fora sa upaljačem će biti odlična čini mi se. Sviđa mi se i prvo i treće lice, oba su odrađena profi. Miriše mi na jedan savršen rezi. |
||||||
|
|
|
||||||
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (31.8.2025) | ||
|
|
#10 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.105 puta na 867 poruka
|
Супер. Значи биће минимум два преласка. Једном из првог, други пут из трећег.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Član
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 504
Zahvaljeno 476 puta na 167 poruka
|
Ovo ce na mom mocnom oledu biti izuzetno, steta sto sam plasljiv i nisam imao hrabrosti da pređem sedmicu, ali ovo moram ovo je blago
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Deo inventara foruma
|
Cekaj, pa upravo je RE7 blago, fenomenalan deo! Pravi "return to form".
![]() A novi iako obecava, ostaje tek da se vidi kakav ce biti. Mozda ne bude blago i mozda bude jos strasniji. Odigraj ti tu sedmicu polako.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Starosedelac
|
realno svaka RE igra od vajkada prvih 20% igre je horor dok se ne pribave pucaljke i svaka igra završi sa tonom oružija i municije. capcom je video uspeh indie horor igara i sada gura ovaj FPS Outlast/Amnesia fazon i neke bezlične likove poput itana i sada ove upišulje. ovo nije RE, kao što nije ni RE7, osim imena naravno.
capcom je odavno izgubio kompas sa RE igrama i jedino ih ovi rimejkovi drže na površini |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.105 puta na 867 poruka
|
Zoro, упореди како је изгледао и шта је имао Ферари од пре 60 година и сада. Време је прегазило и тај стари Ферари и тај стари РЕ. Модерно доба тражи модерније игре. Носталгичарима и колекционарима старих аута и игара остаје или да жале за тим временима или да купују олд тајмере.
Све ми то знамо да није као пре. Али докле ћемо се враћати у прошлост. Ја сам се са тим помирио. И идем даље. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Љуша na korisnoj poruci: | ||
BlackArrow (3.9.2025) | ||
|
|
#15 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 313
Zahvaljeno 1.542 puta na 1.065 poruka
|
Odlično izgleda, fenomenalan posao su uradili sa ovom celom najnovijom trilogijom. Napravili rizik sa RE7 kao svojevremeno sa RE4 i isplatilo se višestruko.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Starosedelac
|
nisu problem stare i moderne igre, već da capcom je uzeo igre tima Amnesia i prepakovao u RE, to mu dođe isto kao kada bi Fiat koji poseduje Ferari prepakovao neki njihov model i prodavao kao Ferari.
kao što rekoh, svaka RE igra u prvoj petini igre trza se od čudovišta, posle ona trzaju od tebe i jedini iole "strašan" neprijatelj su bili Hunteri, ostalo je bila šaševina. možda me povratak u Raccon city zainteresuje za RE9, ovako igraće se tek na masnom popustu |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 216
Zahvaljeno 484 puta na 317 poruka
|
Kao neko ko je završio samo Village ali probao sve ostale i onomad i remastere i famoznu sedmicu i u VR-u i klasično i ko otprilike ima sliku kako funkcionišu Amnesia i Outlast (prvu sam i probao svojevremeno), rekao bih da je jedino što poslednja tri dela RE i druge dve igre imaju zajedničko jeste samo taj FP momenat.Takođe ne bih mogao da nađem puno šta zajedničkog između starih RE naslova i poslednja tri osim ipak prilične doze puškaranja i tipskih zagonetki.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Deo inventara foruma
|
Meni su prva tri rezija među omiljenim igrama svih vremena. Preživeo sam promenu stila sa četvorkom, preskočio šesticu raspalu i duboko se razočarao takođe kada je 7-ica izašla jer to za mene više nije bio RE, pogotovo što su prešli u prvo lice. Rimejkove su međutim sve odrađivali vrlo dobro do odlično i vratili mi ljubav prema serijalu. Planiram sada da ipak dam šansu 7-ici i 8-ici u pripremi za Requiem koji meni lično deluje fantastično. Gameplay naravno nikad neće biti isti kao onaj od pre 30 godina, realno i ne treba da bude. One statične kamere i tenk kontrole i treba da ostanu u devedesetim.
@Roronoa Zoro Na kapiram što se žestiš na novog glavnog lika i zašto je "upišulja". Svi stari likovi su isto počeli kao mladi i neiskusni. Čak su i objasnili da namerno stavljaju nekog potpuno novog i neiskusnog da bi strah i šok koji proživljava imao smisla. Ovi matorci su prošli kroz sito i rešeto i postali okoreli istrebljivači zombija. Red je da ih malo penzionišu kao glavne likove. Mogli bi i dalje biti odlični prateći. Ali generalno pozdravljam povratak nekog opipljivog glavnog junaka umesto ovih bezličnih iz prethodna dva dela. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Deo inventara foruma
|
Meni RE igre i Amnezija nemaju skoro nikakvih dodirnih tacaka, a trzanje u RE igrama ne mora postajati manje nego na pocetku igre... Jeste, dobijes oruzje, ali ako izaberes vece nivoe tezine dobijes i dosta malo municije, sto je za ovaj horor/suspense zanr dusu dalo. Sedmica je meni top, mozda i najstrasnija, uz keca u ono vreme.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Starosedelac
|
pričam po prikazanom, ono goni tebe Nemesis i MR:X, ali njih izrokaš i teraš dalje, a ovde moram da se skrivam.
sve nade polažem u povratak u RC |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Resident Evil Project Resistance | Schwabsteiger | Akcione igre | 2 | 10.9.2019 16:31 |
| Resident Evil 0 HD Remaster | dex3108 | Akcione igre | 28 | 1.4.2016 21:10 |
| Resident Evil: Revelations | Aibo | Akcione igre | 133 | 2.5.2014 22:44 |
| [Dolphin] Resident Evil Remake i Resident Evil Zero konačno igrivi | WhenDarknessFalls | Konzole | 50 | 21.3.2014 0:07 |
| Resident Evil: Operation Raccoon City | gorgilije | Akcione igre | 114 | 31.5.2012 23:35 |