![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#22 |
|
Deo inventara foruma
|
Мало форумаша има који ће рећи нешто о новом броју ево пар реченица од мене и нека мишљења у вези СК. Ја имам своје рубрике које обавезно прочитам кад год се докопам неког СК броја. Неке ствари мрзим попут мрежних уређаја који редовно заузимају доста простора. Овај представљени додуше и вреди и изгледом и могућностима. Периферије ОК. Узели сте мишеве, представите их десетак одједном. Потрудите се да код увозника обезбедите да вам дају на представљање. На пример поставите им упит. Желимо ССД меморије да тестирамо за јунски број и ако сте у стању да нам доставите неки од тих уређаја. Тако и за тастатуре, кућишта и за све друго. Као гледалац ју тјуба в.в.в. водич је права ствар за мене. Ево већ два сата се врте стаклари који израђују фантастична уметничка дела. Супер извештај из Барселоне, лагано на више страна како и доликује да буде објављено. Као посластица је текст о ремастеризовању старих игара, ал' њега остављам за касније. Избор за опис телефона је баш у тренду, избор како и приличи тренутној ситуацији и овај Хоноров таблет је перфекција. И мени је оре неки дан допао таблет Хонор пад 10, изванредан звук, екран, који је дошао као поклон после куповине телефона. Драго ми је да сте се бацили мало више у квалитетном опису програма. Ево оредлог за неки наредни број Affinity by Canva. Једна занимљива алтернатива овим скупим познатим векторским програмима. Не знам да ли има баш толико љубитеља из дела СК Лабс, мислим да превише страна заузима.. И овај део Game Talk, баш превише и није му место у СК. Свет Компјутера треба да буде осим стандардних тема усредсређен на Аи, Роботизацију и научна истраживања који свет гурају даље.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.438
Zahvaljeno 3.423 puta na 2.356 poruka
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Dušan Vićić (26.4.2026) | ||
|
|
#24 |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.685
Zahvaljeno 11.410 puta na 7.270 poruka
|
Ala će kami danas da se obraduje...
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 349
Zahvaljeno 437 puta na 306 poruka
|
Majkic da se zove za retro gameplay, na primer, People's general ili nesto novije Combat Mission Cold War ili Black Sea, kakva Pragmata?!
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Član
Član od: 25.10.2020.
Zahvalnice: 351
Zahvaljeno 72 puta na 42 poruka
|
Citat:
Samo kad bi kopirali Nemce oko toga, pa bi moooozda bilo bolje, ali ponavljam, apsurdno je da na Jooble ili Infostud mozes na prste izbrojati kolicinu posla sa strucnom praksom, svi nesto traze da ti vec imas iskustvo. A da ne pricamo oko AI poslova... Jedva cekam da pukne taj AI balon, jbt. Za tekst u ovom broju, kapa dole. Željno ocekujem 500ti broj, i da vidimo da li ce da rese problem oko tvrdog poveza, da ne patimo muke oko spajalica po treci put...
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 462
Zahvaljeno 4.165 puta na 3.867 poruka
|
Nema ništa od pucanja balona tek kreće, zadnjih 10 dana sam spržio 50 puta više tokena nego pre i to mi bilo malo pa sam koristio i sve besplatne što može da se nađe. To mi dođe kao praksa i vežba dok se malo uhodam i sve povežem tj uspostavim sistem. U IT bar nema granica pa kopiraj koga hoćeš, uvedi sam sebi nemačku disciplinu i postavi sebi ciljeve i zadatke, često kažu da mi sami moramo da se promenimo da bi nam bilo bolje, a ne da čekamo da nam to neko posluži gotovo. Ima poslova na internetu vidi šta se traži i nauči da to isporučiš, pa ćeš da stekneš i praksu da popuniš cv ako ti nekad posle bude trebalo
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Svet kompjutera 11/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 58 | 9.11.2012 18:35 |
| Svet kompjutera 10/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 86 | 20.10.2012 0:01 |
| Svet kompjutera 4/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 223 | 20.5.2012 16:12 |
| Svet kompjutera 1/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 102 | 27.1.2012 22:09 |
| Svet Kompjutera je dobio upozorenje od BulmaSofta | Branislav Gavric | Forum o forumu | 267 | 25.6.2009 21:44 |