![]() |
![]() |
|
|||||||
| Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Imam Leadtec WinFast 2000xp Expert karticu.
Kada prebacam sa kamere koja koristi kasete od 8mm na DVD dobijam sliku sa kockama. Za ovo sam koristio "Ulead DVD MovieFactory 3 SE" i stavio sam kvalitet na DVD High Quality. Kako da dobijem sto bolju sliku?
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Cogito ergo Brains
Član od: 16.10.2005.
Zahvaljeno 42 puta na 26 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
|
Pokusacu, nego bi mi za to trebalo mnogo prostora na hdd-u (kojeg, naravno, nemam). A koliko bi trebalo vremena na AMD Athlon 2000+, 256 MB-RAM, Radeon 9000 64 MB? Jednom sam radio prebacivanje sa DivX-a u DVD i to je trajalo oko 3 - 3.5 sata i koliko se sjecam 10 GB
Mozes li da mi kazes koji su programi najbolji za postupak koji si mi naveo. Hvala! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Cogito ergo Brains
Član od: 16.10.2005.
Zahvaljeno 42 puta na 26 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
|
Hvala puno
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
Ja sam muke mucio sa ovim stvarima, imao ViVo kartice i 64 MB i 128 MB i tamte, vamte, i evo sta sam na kraju uradio: kupio DVD Recorder, povezes ga sa videom, i kao nekad kasete.... ovde REC ovde PLAY i teraj. Izaberes mod (hoces na 1 DVD 1 sat, 2 sata, 2.5, 3, 4, ili 6 sati) i snimas. Kada snimam sa DV kamerice, idem 1 sat na kaseti na 1 sat na disku i slika je savrsena, kad sa VHS-a idem 3 na 3, primecuju se malo posledice kompresije, ali gledano sa plejera na TV, ekstra je. Znam, reci cete cena, i mene je to mucilo, ali kad sabrah i oduzeh: PHILIPS (preporucujem markirane, gledao sam sa XORO-a i SKYVISIONA kad ljudi radili, dolazi do mimoilazenja zvuka i slike, pa onda slika pozuri (bukvalno ) da stigne zvuk, i tako na svakih 7-8 minuta za sve vreme trajanja snimka) DVDRecorder sam platio 350 evra pre 8 meseci. I otplatio se: prebacio sam sve svoje kasete znaci nisam platio drugo, (imao sam ih 20-ak, moja svadba (4) moj ispracaj (2) sestrina svadba (4) dete rodjenje, rodjendani.... + navato sam nekoliko likova koji nemaju ni PC ni DVDRecorder, uradio njima, naplatio skromno (npr 5 kaseta 30 evra i slicno) tako da je on sam sebe otplatio i sada radim bez glavobolja. Kojih sam imao dok sam radio sa PC-em, nerviranja, pa lose, pa drrecavo, pa bezi zvuk.... Moje resenje je bilo to. + ako hoces da obradjujes, menije, ovo-ono, onda je najlakse da skines sa DVD-a na HDD i radis mu sta hoces. Za to bar nema problema.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
| Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |
| Zasto je slika na monitoru losija nego na TV | Bosko Bozinovski | Video/TV softver | 2 | 18.1.2006 14:21 |
| Slika sa kompa na TV Svideo | komunista | Grafika | 5 | 16.1.2006 23:51 |