Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Prenosni računari

ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.12.2014, 20:55   #1
The Majk
Član

Član od: 5.12.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Pomoc oko kupovine laptopa

Pozdrav ljudi. Skupio neke pare pa zelim da se ponovim sa novim laptopom. Koristio bih za sve samo ne za igranje(surf, offfice, gledanje filmova, crtanje, programiranje itd) pa sam hteo da pitram moze savet oko kupovine laptopa. Budjet mi je oko 100000(moze malo preko a moze i malo manje). Nasao sam ovaj laptop http://www.duocom.rs/en/proizvod/proizvod/39987 cini mi se dobar. Ako neko ima predlog mozda bolja konfiguracija ili jeftinije ili oba. Pozdrav.
The Majk je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.12.2014, 21:16   #2
mojdezanin
Član

Član od: 20.7.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 38 puta na 21 poruka
Određen forumom Re: Pomoc oko kupovine laptopa

Mislim da je to previse para za ovaj laptop , pogledaj prosli broj sveta kompjutera i Asus N75JK , moj kolega ima njegovog prethodnika i laptop je mrak , izrada je vrhunskom nivou , ekran je super. Pogledaj pa vidi, ja imam Lenovo Z500 koji je takodje dobar , mozes pogledati i Lenovo Y510 ako hoces mozda malo vise za gaming. Preporucujem FHD ekran , bitno je i da obratis paznju na kvalitet izrade, ako ces dosta igrati na njemu. Pozdrav.
mojdezanin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Hitna pomoc oko kupovine Laptopa!!! AlexIncognito ŠDK - Prenosni računari 7 22.11.2014 21:08
Pomoc oko izbora laptopa ~CoA Prenosni računari 6 7.1.2013 1:39
Pomoć oko kupovine laptopa, hitno! nnn753 ŠDK - Prenosni računari 1 19.5.2010 15:00
Pomoć oko kupovine laptopa =) ZexXx_NBG ŠDK - Prenosni računari 7 27.2.2010 14:48
pomoc oko kupovine laptopa zlatiborbc ŠDK - Prenosni računari 8 2.2.2010 2:30

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:57.