![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pokusao sam da pronadjem neku slicnu temu,al bezuspesno,ako neko vec prepozna problem nek mi samo uputi link na takvu temu...
Problem je sledeci...u pitanju je laptop HP 550,i win xp sp3...napravio sam bootabilan cd,i hteo da instaliram navedeni xp na nov navedeni laptop...cd je izgleda u redu,jel instalacija krene,bar za kratko...tacnije pojavi se plavi ekran sa porukom gde se prvo ucitavaju neki fajlovi(loading windows files,ili tako nesto),posle toga dodjem na deo Welcome to setup,gde sa tasterom enter potvrdjujem pocetak setup-a...i tu se javlja problem,odmah po potvrdi pocetka izbaci mi poruku koja glasi: Setup did not find any hard disk drives installed on your computer. Make sure any hard disk drives are powered on or properly connected to your computer,and that any disk-related hardware configuration is correct.This may involve running a manufacture-supplied diagnostic or setup program. Setup cannot continue.To quit setup press F3. Da li znate u cemu je problem,jer do diska,ili ipak do kompa,i sta dalje ciniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 618
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
Nisi nesto mno0go trazio
![]() Iskljuci AHCI u BIOS-u ili nadji SATA drajvere sa HP-ovog sajta i, preko nLite-a, ih ubaci u instalaciju Wina. Ovo prvo je jednostavnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Hvala momci,nisam imao vremena da citam sve teme,a nisam dovoljno strucan da kroz naziv teme skontam o cemu se radi,tj da je u pitanju bas taj problem...odo da pokusam da resim to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard disk problem - 'SMART Failure Predicted..' | volvox | Kvarovi | 18 | 8.2.2009 21:13 |
Hard disk problem | THE_BOSS | Kvarovi | 10 | 10.1.2009 20:47 |
Novi hard disk | Rakic90 | Nosači podataka | 6 | 3.7.2008 10:20 |
No hard disk found! | volvox | Nosači podataka | 16 | 17.2.2008 13:11 |
Hard Disk se restartuje?!?! | ForceWare | Kvarovi | 7 | 1.10.2006 13:58 |