![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.941
Zahvaljeno 2.014 puta na 1.036 poruka
|
![]()
Cudi me da ova igra nema svoju temu, upravo je izasla iz Early Acess.
Hades is a god-like rogue-like dungeon crawler that combines the best aspects of Supergiant's critically acclaimed titles, including the fast-paced action of Bastion, the rich atmosphere and depth of Transistor, and the character-driven storytelling of Pyre.
https://opencritic.com/game/10181/hades Nisam preveliki fan roguelite zanra, ali buduci da je na igri radio Supergiant Games, morace makar da se proba. Na steamu cak 98% recenzija su pozitivne. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam se zabrinuo zbog žanra u početku, ali se igra ipak fokusira na priču. Ljudi i posle 50h igranja nailaze na nove dijaloge i lore, kako su to izveli pojma nemam, mislim da je po ovome unikat na tržištu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Taman da probam kako funkcioniše ovaj Epic launcher, ovaj igra je jedini razlog što ga i imam (a posle su došle i besplatne igre
![]() Supergiant games mi je u top tri omiljena studija, i nekako sam optimista da su i ovaj put napravili malo remek-delo. ![]() @M.C - SG i jeste specifičan po tome što priča po kvalitetu ide ruku po ruku sa gameplayom, a često ga i prešiša. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam mislio na sam gameplay već na žanr. Gde si video roguelite da je ovako story-based? SuperGiant definitivno u top3 indie timova današnjice, svaka igra je suvo zlato.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 434 puta na 254 poruka
|
![]()
Igra meseca? inače septembar je bio krcat sa igrama i to nije sve ima još sledeće nedelje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ja cu samo reći da me ova igra iznova oduševljava. Mislio sam da više nisam u elementu da igram ovakav tip naslova gde je "poenta" da gineš i skupljaš razne boost-ove između prelaza i da se miriš sa sudbinom da te boss-ovi iznova gaze...dok me Supergiant games nije ubedio da ja to ipak mogu.
![]() I posle nekoliko "stradanja" uvek različite stvari se dešavaju u igri. Novi dijalozi, novi neprijatelji, novi upgrade-ovi... ja uživam u ovom naslovu. SG može opušteno kroz pečeve da dodaje nove stvari i igra može da očuva svežinu vaš dugo. Sve u svemu, Hades je na putu da za mene postane najbolja SG-ova igra, tj. da prešiša Bastion (što nisam mislio da je moguće), ali i da uđe u mojih top 10. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Red Dragon na korisnoj poruci: | ||
NaraYan (5.1.2021) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||